Hesabım
    The Giver Basına Tanıtıldı!

    Phillip Noyce imzalı The Giver filmi New York'ta düzenlenen bir etkinlikle basına tanıtıldı.

    Kemik Koleksiyoncusu ve Ajan Salt gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenmiş olan Phillip Noyce'un başında olduğu The Giver filminin basın tanıtımı New York'ta yapılan bir etkinlikle gerçekleşti. Tüm ekibin katılımıyla basın mensuplarının sorularını cevaplandıran oyuncular neşeli tavırlarıyla toplantının daha keyifli geçmesini sağladı.

    Brenton Thwaites, Jeff Bridges, Meryl Streep, Taylor Swift ve Katie Holmes gibi oyuncuları bir araya getiren film, 1993 yılında Amerikalı Lois Lowry'nin çok satan romanından beyazperdeye uyarlandı. Senaryosunu Robert B. Weide'in kaleme aldığı film bilimkurgu dünyasına hızlı bir giriş yapmayı amaçlıyor. 1995 yılında kitabın yayın hakkını eline alan Jeff Bridges, başlangıçta filmin senaryosunu kendisinin yazmak istediğini ancak zamanla bu fikirden vazgeçip rol almak istediğine karar vermiş. Projenin beyazperdeye neden bu kadar geç uyarlandığını soran gazetecilere cevap veren Bridges; "Irk ve renk farklılıkları, sosyal sınıflar, aile bağları ve tüm insan duygularının silindiği ütopik bir toplumda geçen filmin senaryosuyla ilgili finansörler çok utangaç ve uzak durdu. Bu projenin bu kadar uzun sürmesinin temel nedeni budur." dedi.

    İnsanların sürekli hafızalarının silindiği ütopik bir dünyada, geçmişi ayrıntılarıyla bilen tek kişi "The Giver" isimli bir adamdır. Yaşlı adamın sığınağını keşfeden genç Jonas, zamanla insanlığın hafızalarından silinen geçmişini öğrenmeye başlar... Bu acımasızlığı öğrenen Jonas'ın hayatı tam bir kaosa dönecektir...

    The Giver filminin Eylül 2014'te vizyonda olması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top