Beyazperdem
Meryl Streep
facebookTweet
Görev Oyuncu
Gerçek adı:

Mary Louise Streep

Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 22 Haziran 1949 (Summit, New Jersey, ABD)
Yaş 68
40
yıllık kariyer
58
film ve dizi

Filmografi

The Post
The Post
11 Ocak 2018
Florence
Florence
22 Aralık 2016
Diren!
Diren!
15 Ocak 2016
Sıradışı Anne
Sıradışı Anne
11 Eylül 2015
Seçilmiş
Seçilmiş
10 Ekim 2014
Sihirli Orman
Sihirli Orman
20 Şubat 2015
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Bonus videolar

Interview 1 - English 4:44
81 gösterim
Interview 2 - English 2:54
84 gösterim
Interview 1 - English 3:21
176 gösterim

Fotoğraflar

318 Fotoğraf

Haber

Meryl Streep’in Big Little Lies Setindeki İlk Görseli Geldi
HABERLER - Gündemdeki Diziler
6 Nisan 2018 Cuma
En Fazla Oscar Adaylığına Sahip Yıldızlar!
HABERLER - Sanatçılar
31 Ocak 2018 Çarşamba
Kimin ne kadar Oscar adaylığı var?
“Big Little Lies” 2. Sezonuna Meryl Streep Bombası!
HABERLER - Gündemdeki Diziler
24 Ocak 2018 Çarşamba
3 Oscar’lı oyuncu Meryl Streep dizinin ikinci sezon kadrosuna katıldı.
41 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top