Hesabım
    M.Night Shyamalan’ın "Ziyaret" Filminden 3 Yeni Klip Geldi!

    Yaptığı projelerle son yılların vasat yönetmeni olarak anılan M.Night Shyamalan’ın eski günlerine dönebileceğinin sinyallerini verdiği “Ziyaret” filminden yepyeni 3 klip yayınlandı!

    İlk yönetmenlik deneyimine 1992 yapımı “Praying with Anger” ile başlayan Shyamalan, sonrasında çektiği komedi filmi "Uyanış" ile tarzını henüz bulamadığını gözler önüne seriyordu. 1999 yılında yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı “Altıncı His” filmiyle neredeyse kariyerinin zirvesine bir anda oturmayı başaran yönetmenin filmi, birçok dalda Oscar’a aday olmasına karşın hiçbir dalda Oscar kazanamamıştı.

    “Altıncı His”ten sonra gelen “Ölümsüz” ile tekrar Bruce Willis ile çalışan Shyamalan, iyi bir iş çıkarmış ve eleştirmenlerden olumlu not almıştı. İki yıl sonra yine yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı “İşaretler” filminde eleştirmenleri ikiye bölen yönetmen, kimi eleştirmenlerce övgülere boğulurken kimine göre de vasat bir filmin yönetmeni olarak dillerde yer etmişti.

    2004 yılında “Köy” filminden sonra iyice düşüşe geçen yönetmen, belki de kariyerinin en kötü filmlerinden biri olan “Sudaki Kız” filmiyle yere çakılmıştı. Devamında gelen filmlerle bir türlü çıtayı yükseltmeyi başaramayan Shyamalan, sonunda dizi sektörüne de el attı.

    Bu sene ekranlara merhaba diyen, Matt Dillon’ın başrolünde oynadığı "Wayward Pines"ın yapımcılığını yapan ve ilk bölümün de yönetmenlik koltuğunda oturan Shyamalan, diziden gayet olumlu eleştiriler almasını bildi. Dizi, çoğu kişiye göre altıncı bölümden sonra çuvallamış olsa da genele bakıldığında dizi hakkında gayet iyi eleştiriler geldi.

    Tüm bunlardan sonra Shyamalan’ı bu sene yepyeni bir korku filmi olan Ziyaret ile izleyeceğiz. Şaşaalı günlerini geride bırakan yönetmen, her şeye en baştan amatör bir ruh ile başlamış gibi görünüyor. Lakin filmde yer alan oyuncuların hiçbiri daha önce önemli projelerde yer almayan oyuncular. Ayrıca film, ilk olarak "Blair Cadısı"nda kullanılan ve ondan sonra yavaş yavaş popülerleşen el kamerası/found footage tekniğiyle çekildi. Filmin yayınlanan 3 yeni klibinde gördüğümüz kadarıyla Shyamalan, bizi bu sefer "İşaretler" filmindeki o samimi havaya geri döndürüp en azından birazcık tedirgin edebilecek gibi görünüyor.

    İki kardeşin büyükbaba ve büyükannelerinin evlerine gidip burada başlarına gelen tuhaf ve ilginç olayları anlatan film, 11 Eylül’de ülkemizde vizyonda olacak.

    #1

    Ziyaret 

    #2

    Ziyaret 

    #3

    Ziyaret 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top