Beyazperdem
  • Arkadaşlarım
  • Sinemalarım
  • Hızlı Puanlayıcı
  • Koleksiyonum
  • Hesabım
  • Yarışmalar
  • Çıkış
M. Night Shyamalan
facebookTweet
Görev Senarist, Yapımcı, Yönetmen Daha fazlası
Gerçek adı:

Manoj Nelliyattu Shyamalan

Sahne adı

Manoj Nelliyattu Shyamalan

,

Manoj Night Shyamalan

Uyruk Amerikalı, Hint
Doğum tarihi 6 Ağustos 1970
Yaş 48
27
yıllık kariyer
18
film ve dizi

Filmografi

Glass
Glass
17 Ocak 2019
Parçalanmış
Parçalanmış
16 Şubat 2017
Ziyaret
Ziyaret
11 Eylül 2015
Son Hava Bükücü
Son Hava Bükücü
23 Temmuz 2010
Şeytan
Şeytan
17 Eylül 2010
Mistik Olay
Mistik Olay
13 Haziran 2008
Entourage
Entourage
2007
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Bonus videolar

Interview 1 - English 4:27
335 gösterim

Fotoğraflar

Haber

Apple TV+ Online Streaming Platformu Tanıtıldı!
HABERLER - Sektörden
26 Mart 2019 Salı
"Glass" Ekibi Karakterlerini Anlatıyor!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
11 Ocak 2019 Cuma
Unbreakable ve Split'in devam filmi Glass'ın oyuncuları ve yönetmeni filmdeki karakteri anlatıyor.
"Glass" Çizgi Romanların "Guguk Kuşu" Olacak!
HABERLER - Gündemdeki Filmler
27 Aralık 2018 Perşembe
M. Night Shyalaman'ın Glass filminden bir kamera arkası görseli yayınlandı.
29 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top