Beyazperdem
M. Night Shyamalan
facebookTweet
Görev Senarist, Yönetmen, Yapımcı Daha fazlası
Gerçek adı:

Manoj Nelliyattu Shyamalan

Sahne adı

Manoj Nelliyattu Shyamalan

,

Manoj Night Shyamalan

Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 6 Ağustos 1970
Yaş 47
27
yıllık kariyer
18
film ve dizi

Filmografi

Glass
Glass
18 Ocak 2019
Parçalanmış
Parçalanmış
17 Şubat 2017
Ziyaret
Ziyaret
11 Eylül 2015
Son Hava Bükücü
Son Hava Bükücü
23 Temmuz 2010
Şeytan
Şeytan
17 Eylül 2010
Mistik Olay
Mistik Olay
13 Haziran 2008
Entourage
Entourage
2007
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler film için filmografisini oyla!

Bonus videolar

Interview 1 - English 4:27
264 gösterim

Fotoğraflar

Haber

Parçalanmış 2 mi Gelecek?
HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
7 Şubat 2017 Salı
M. Night Shyamalan Stranger Things’i İstiyor!
HABERLER - Gündemdeki Diziler
17 Ocak 2017 Salı
Söz sırası Duffer Kardeşler’de
Tales From The Crypt Uyarlamasında Neler Oluyor?
HABERLER - Gündemdeki Diziler
28 Aralık 2016 Çarşamba
Yeni açıklamalar
23 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top