Beyazperdem
M. Night Shyamalan
facebookTweet
Görev Senarist, Yapımcı, Yönetmen Daha fazlası
Gerçek adı:

Manoj Nelliyattu Shyamalan

Sahne adı

Manoj Nelliyattu Shyamalan

,

Manoj Night Shyamalan

Uyruk Amerikalı, Hint
Doğum tarihi 6 Ağustos 1970
Yaş 48
27
yıllık kariyer
18
film ve dizi

Filmografi

Glass
Glass
17 Ocak 2019
Parçalanmış
Parçalanmış
16 Şubat 2017
Ziyaret
Ziyaret
11 Eylül 2015
Son Hava Bükücü
Son Hava Bükücü
23 Temmuz 2010
Şeytan
Şeytan
17 Eylül 2010
Mistik Olay
Mistik Olay
13 Haziran 2008
Entourage
Entourage
2007
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Bonus videolar

Interview 1 - English 4:27
315 gösterim

Fotoğraflar

Haber

Michael Jackson Şarkılarıyla Aynı İsme Sahip Filmler
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
29 Ağustos 2018 Çarşamba
M. Night Shyamalan'ın En İyi Filmleri!
HABERLER - Sanatçılar
6 Ağustos 2018 Pazartesi
Fantastik yapımların usta ismi M. Night Shyamalan'ın doğum günü şerefine en iyi 5 filmini listeledik!
M. Night Shyamalan, Apple İçin Dizi Yapıyor!
HABERLER - Sanatçılar
27 Şubat 2018 Salı
Apple, psikolojik gerilim türündeki dizinin siparişini verdi
26 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top