Beyazperdem
    M. Night Shyamalan
    facebookTweet
    Görev Senarist, Yapımcı, Yönetmen Daha fazlası
    Gerçek adı:

    Manoj Nelliyattu Shyamalan

    Sahne adı

    Manoj Nelliyattu Shyamalan

    ,

    Manoj Night Shyamalan

    Uyruk Amerikalı, Hint
    Doğum tarihi 6 Ağustos 1970
    Yaş 49
    27
    yıllık kariyer
    18
    film ve dizi

    Filmografi

    Glass
    Glass
    17 Ocak 2019
    Parçalanmış
    Parçalanmış
    16 Şubat 2017
    Ziyaret
    Ziyaret
    11 Eylül 2015
    Son Hava Bükücü
    Son Hava Bükücü
    23 Temmuz 2010
    Şeytan
    Şeytan
    17 Eylül 2010
    Mistik Olay
    Mistik Olay
    13 Haziran 2008
    Entourage
    Entourage
    2007
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Bonus videolar

    Interview 1 - English 4:27
    340 gösterim

    Fotoğraflar

    Haber

    Apple TV+ Online Streaming Platformu Tanıtıldı!
    HABERLER - Sektörden
    26 Mart 2019 Salı
    Apple, online streaming platformu kuruyor.
    "Glass" Ekibi Karakterlerini Anlatıyor!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    11 Ocak 2019 Cuma
    Unbreakable ve Split'in devam filmi Glass'ın oyuncuları ve yönetmeni filmdeki karakteri anlatıyor.
    30 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top