Hesabım
    Önümüzdeki 5 Yılda Gelecek 25 Süper Kahraman Filmi!

    Marvel ve DC'nin film projeleri planlamalarına göre önümüzdeki 5 yıl içerisinde 25 farklı süper kahraman filmi vizyona girecek!

    Günümüzde çizgi kahramanlar için beyazperdenin baş tacı demek yanlış olmaz. Marvel ve DC'nin birbirinden ilgi çekici çizgi kahramanları bir bir beyazperdeye geçiyor, hepsiyle birlikte yepyeni bir evren doğuyor.

    Ant-Man, Iron Man, Thor, Yenilmezler derken Deadpool, İntihar Timi, Doctor Strange gibi yeni isimler de çerçeveye girmeye başladı. 2020'ye kadar göreceğimiz 25 yeni çizgi roman kahramanı filmi olduğu da kesinleşen bir plan. O 25 filmi sizler için daha yakından inceledik...

    Deadpool - Marvel

    2011 yapımı Yeşil Fener'in ardından 2. kez süper kahramanlığa soyunan Ryan Reynolds'ın başrolünde yer alacağı Deadpool, 5 Şubat 2016 tarihinde vizyona girecek..

    Captain America: Civil War - Marvel

    Süper asker Kaptan Amerika ve dahi Demir Adam'ı karşı karşıya göreceğimiz fantastik yapım Captain America: Civil War, 6 Mayıs 2016'da vizyona girecek.

    X-Men: Apocalypse - Marvel

    Yönetmen koltuğunda serinin sevilen yönetmeni Bryan Singer'ın oturduğu X-Men: Apocalypse 19 Mayıs 2016 tarihinde vizyona girecek.

    Gambit - Marvel

    Başrolünü Channing Tatum'ın üstleneceği, X-Men ekibinin gizemli üyesini anlatan fantastik yapım Gambit 7 Ekim 2016'da vizyona girecek.

    Doctor Strannge - Marvel

    Başrollerini Benedict CumberbatchChiwetel Ejiofor ve Tilda Swinton'ın paylaştığı yıldızlı kadrolu fantastik yapım Doctor Strange, 6 Kasım 2016 tarihinde vizyona girecek.

    Batman v Superman: Adaletin Şafağı - DC

    Başrollerini Man of Steel'in Clark Kent'i Henry Cavill ve ödüllü oyuncu Ben Affleck'in paylaştığı Batman v Superman: Adaletin Şafağı  filmi 25 Mart 2016'da vizyona girecek.

    İntihar Timi - DC

    DC Comics'in bol kötü adamlı çizgi romanından uyarlanan ve başrollerinde Jared LetoWill SmithMargot Robbie gibi renkli isimleri barındıran İntihar Timi 6 Ağustos 2016'da vizyona girecek.

    Wolverine 3 - Marvel

    Hugh Jackman'ın canlandırdığı X-Men'in fenomen karakteri Wolverine'i temel alan devam filmi Wolverine 3 için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    Galaksinin Koruyucuları 2 - Marvel

    Uzay dışında fantastik savaşlar sürdüren ekibin ilk filmi Galaksinin Koruyucuları'nın devamı olan Galaksinin Koruyucuları 2 için vizyon tarihi 28 Nisan 2017 olarak belirlendi.

    Fantastik Dörtlü 2 - Marvel

    Marvel'In hüsranla sonuçlanan filmlerinden Fantastik Dörtlü'nün devam filmi Fantastik Dörtlü 2 için vizyon tarihi 2 Haziran 2017 olarak belirlendi.

    Örümcek Adam - Marvel

    Marvel'ın en sevilen kahramanlarından Örümcek Adam'ın henüz adı açıklanmayan devam filminin vizyon tarihi Amerika için 28 Temmuz 2017 olacak.

    Thor: Ragnarok - Marvel

    Asgardlı Tanrı Thor'un maceralarını işleyen serinin son filmi Thor: Ragnarok 3 Kasım 2017'de ülkemizde seyirciyle buluşacak.

    Wonder Woman - DC

    Gal Gadot'nun canlandırdığı, alımlı ve çekici Wonder Woman'ı anlatan film 23 Haziran 2017 tarihinde Amerika'da vizyona girecek.

    Adalet Birliği Bölüm 1 - DC

    Sevilen birçok süper kahramanı bir araya getiren Adalet Birliği Bölüm 1 17 Kasım 2017'de Amerika'da vizyona girecek.

    Avengers: Infinity War Part 1 - Marvel

    Demir Adam, Hulk, Karadul gibi pek çok farklı karakteri barındıran Yenilmezler ekibinin yeni yüzler ve yeni görevlerle tekrar seyirciyle buluşacağı Avengers: Infinity War Part 1 filmi ülkemizde 27 Nisan 2018 tarihinde vizyona girecek.

    Black Panther - Marvel

    Marvel'ın ilgi çekici kahramanlarından Black Panther'ın hikayesini anlatan film 6 Temmuz 2018'de seyircisiyle buluşacak.

    Kaptan Marvel - Marvel

    Uzaylı ırkıyla yaşadığı bir bağlantı sonucu süper güçlere sahip olan Kaptan Marvel'ı temel alan film 26 Ekim 2018 tarihinde ülkemizde gösterime girecek.

    Flash - DC

    Yıldırım düşmesi sonucu kimyasal maddelere maruz kalan bilim adamı Barry Allen'ın alter kişiliği Flash'ı konu alan yapımda başrolü Ezra Miller üstlenecek. Film 23 Mart 2018'de Amerika'da vizyona girecek.

    Aquaman - DC

    Amerikalı oyuncu Jason Momoa'nın başrolde boy göstereceği süper kahraman filmi Aquaman 27 Temmuz 2018'de Amerika'da vizyona girecek.

    Avengers: Infinity War Part 2 - Marvel

    Yenilmezler ekibinin Avengers: Infinity War Part 1 filminin devamı niteliğindeki Avengers: Infinity War Part 2  Mayıs 2019'da Amerikan seyircisiyle buluşacak.

    Inhumans - Marvel

    Kendini korumak için savaşan izole süper kahraman topluluğunu konu alan fantastik yapım Inhumans 12 Temmuz 2019'da ülkemizde vizyona girecek.

    Shazam - DC

    Tek bir büyülü sözcükle yetişkin bir süper kahramana dönüşebilen küçük bir çocuğu temel alan Shazam için vizyon tarihi Amerika'da 5 Nisan 2019 olarak açıklandı.

    Justice League Part 2 - DC

    Sevilen süper kahraman topluluğunun Justice League Part 1 filminin devamı niteliğindeki Justice League Part 2 filmi Amerika'da 14 Haziran 2019'da vizyona girecek.

    Cyborg - DC

    Ray Fisher'ın başrolü üstleneceği fantastik yapım Cyborg'un Amerika için vizyon tarihi 3 Nisan 2020 olarak belirlendi.

    Green Lantern Corps - DC

    DC'nin 2. kere beyazperdeye uyarlanacak olan Green Lantern Corps filmi için vizyon tarihi 19 Haziran 2020 oldu. Çizgi romanın 2011 yılındaki ilk uyarlaması Yeşil Fener, filmin başrolündeki Ryan Reynolds tarafından dahi beğenilmemişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top