Hesabım
    Yeni Robinson Crusoe Görselleri İlk Kez Beyazperde.com'da!

    Robinson Crusoe ilk kez animasyon olarak karşımıza çıkıyor!

    NWave Pictures'ın bugüne kadarki en büyük bütçeli animasyonu Robinson Crusoe bu Cuma günü seyircileriyle buluşacak. Daniel Defoe’nun hiç eskimeyen klasiğinin ilk üç boyutlu animasyon uyarlamasından yeni görseller ilk kez beyazperde.com'da!

    İskelekuşu Kiki, bukalemun Carmello, kirpi Epi ve keçi Scrubby gibi eğlenceli karakterlerle tanışacağımız filmin Türkçe seslendirmesinde Robinson ve Cuma olarak Yekta Kopan ve Buğra Gülsoy başı çekiyor. Dublajlı seslendirme kadrosunda Sait Seçkin, Ezel Kalkan, Uğur Taşdemir, Mehpare Özlük Divrik, Ferda Yalçın, Selay Taşdöğen, Sinan Divrik, Erhan Türkmen, Arda Kavaklıoğlu, Oğuz Toydemir ve İlham Erdoğan da bulunuyor.

    Fabula Films ithalatçılığında ülkemize gelen ve Bir Film dağıtımcılığında vizyona çıkan Robinson Crusoe, 17 Haziran Cuma günü sinemalarda:!

    Tüm zamanların en çok okunan ve sevilen kitaplarından Robinson Crusoe, yepyeni hikayesi ve karakterleriyle izleyiciyi tropik bir adada maceraya davet ediyor.

    3D kalitesi ve derinliğiyle fark yaratan yapımda, kahkaha ve macera bir arada olacak.

    Geçirdiği gemi kazasının ardından ıssız bir adaya düşen Robinson kendine bir ev yapmaya karar veriyor ve bu esnada da adanın birbirinden renkli sakinleriyle tanışma fırsatı buluyor.

    Başta papağan Cuma olmak üzere yepyeni arkadaşlar edinen Robinson'un tek düşmanı ise adanın huysuz kedileri.

    Kendisini adadan göndermek isteyenlerle mücadele etmeye başlayan Robinson yine en büyük yardımı yeni dostlarından görüyor.

    Yönetmen koltuğunda Vincent Kesteloot'un oturduğu animasyon hem çocukları hem de ebeveynlerini tropik bir maceraya davet ediyor.

    Kesteloot filmin temelinin Robinson'un macerasını hayvanların gözünden anlatmak olduğunu söyleyerek, hayvanların Robinson'u algılayışlarının da önemli olduğunu belirtti ve ekledi...

    "Bu ilginç 'yürüyen deniz canavarı'nı keşfedişlerindeki yanlış anlaşılmaları ve tuhaf tepkileri keyifle seyredeceksiniz!"

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top