Hesabım
    Türk Korku Sinemasının Usta Yönetmeni Alper Mestçi'den "Üç Harfliler 3: Karabüyü"!

    Yerli korkunun yeni mahsülü tüylerinizi diken diken edecek!

    Türk korku sinemasının en başarılı yapıtları Musallat ve Siccin serilerine imza atarak milyonlara ulaşan usta yönetmen Alper Mestçi’nin merakla beklenen yeni filmi Üç Harfliler 3:Karabüyü yarın vizyona giriyor. Fragmanının yayınlanması ile birlikte sinemaseverleri bir hayli heyecanlandıran, yurt dışında yaşayan korku filmi takipçileri tarafından gelen yorumlar ile birlikte de ilgiyi iyice arttıran filmin yapımcılığını The Moments Entertainment ve Muhteşem Film üstleniyor.

    2015 yılının Temmuz ayında vizyona giren Siccin 2 ile rekorlara damga vuran ve geçen senenin en çok ses getiren korku filmine imza atan Mestçi, Temmuz ayının korku ayı olduğuna vurgu yaparak, tam bir sene sonra gelen yeni filmi; Üç Harfliler 3:Karabüyü ile de çok iddialı olduğunu belirtiyor. ABD merkezli Vox haber sitesinde de Mestçi ile ilgili yayımlanan bir yazıda, Üç Harfliler: Kara Büyü filminin ‘abartlı imgelerinin’ Meksikalı ünlü yönetmen Guillermo del Toro’nun eserlerini anımsattığı da ifade edilmişti. Siccin serisinin yıldızlarının buluştuğu filmin oyuncu kadrosunda ise; Seda Oğuz, Deniz Gündoğdu; Metin Yıldırım, Özay Fecht, Merve Ateş, Yücel Tunca, Nefise Seda Yanık, Sedat Develik, Fatma Nilgün İslamoğlu, Gülşah Tütel gibi oyuncular yer alıyor.

    Senaryosunun da yönetmen Mestçi'ye ait olan filmin, müziklerinde ise Reşit Gözdamla imzası var. Üç Harfliler 3:Karabüyü’de; anne ve babasını kaybettikten sonra çocukluğunun geçtiği eski evde oturmak istemeyen Alev, evini kiraya verir. Bu eve taşınan tekinsiz ve tuhaf kiracılar; Alev, kızı Eda ve kocası Erol’un hayatlarını bir anda kabusa çevirir. Eve taşınan Dilek ve Kadir yeni evli bir çifttir. İkisinin de geçmişinde ürkütücü olaylar vardır ve farklı şekillerde Alev’in ailesine musallat olurlar. Alev rastlantı sonucu gittiği ve ''Ebced Hesabı'’ yaparak ‘’Yıldızname’’ falına bakan ürkütücü kadından, kiracıları hakkında bazı bilgiler öğrenir. Fakat öğrendiği şeyler Alev’in yaşadıklarını daha da kara bir kabusa dönüştürecektir.

    Serinin beklenen 3. filmi 1 Temmuz’da vizyona girecek!

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top