Hesabım
    "Terminator: Dark Fate"ten Yeni Görseller!

    Yeni Terminator filminden kareler yayınlandı.

    Tim Miller yönetmenliğindeki devam filmi Terminator: Dark Fate vizyona girmek için hazırlıklarını sürdürürken, filmden yeni kareler yayınlandı.  Linda HamiltonArnold SchwarzeneggerMackenzie Davis başrollü Terminator: Dark Fate'ten yayınlanan karelerde Schwarzenegger, Davis, Hamilton'ın yanı sıra Gabriel Luna, Diego Boneta ve Natalie Reyes'in yer aldığı görülüyor.

    2019'un Ekim ayı içerisinde izleyicileriyle buluşacak olan devam halkası Terminator: Dark Fate filminden görseller yayınlandı. Hakkında çok az ayrıntı bildiğimiz filmin, Terminator 2 filminin ardından yok sayılmak istenen tüm devam filmlerini telafi eder nitelikte olacağı bilinenler arasında yer alıyor. Usta yönetmen James Cameron'ın film serisinin haklarını yeniden elde etmesinin ardından yönetmen koltuğu Deadpool'un yönetmeni Tim Miller'a emanet edilmiş ve Cameron ise filmin yapımcılığını üstlenme kararı almıştı. Filmde Schwarzenegger T-800'ın yaşlanmış versiyonu olarak, Hamilton'ı ise yine Sarah Conor olarak görmeye devam ediyoruz. Yönetmen Tim Miller, Linda Hamilton ile birlikte yürüttükleri çalışma hakkında şu sözleri sarf etmişti: "Linda'nın geri dönmesi Terminator filminin yenilikçi olmasını sağlıyor. Bu hikaye yalnızca onun Sarah Conor olarak dönmesiyle devam edebilirdi. Benim için en önemli şey bu. Daha önce de olduğu ve role yeni şeyler getirdiği gibi Linda karakterini yeniden keşfetti."

    Filmde rol alan Mackenzie Davis'in suikastçi asker rolünde, Gabriel Luna'nın henüz rolü tam olarak belli olmayan bir Terminator rolünde, tahmin edildiği üzere Diego Boneta'nın siber kıyameti durdurmaya çalışan insanlardan biri rolünde, Natalie Reyes'in ise Dani Ramos adında bir kadını canlandıracağı bilinenler arasında yer alıyor. Serinin ilk iki filminin ardından James Cameron yönetmenliğinde bulunmayan Terminator 3: Rise of the MachinesTerminator: Salvation ve Terminator Genisys filmleri, serinin hayranları tarafından yok sayılıyordu. Bunun ardından Cameron onaylı bir filmin çekilecek olması hayranları sevindiren bir durum meydana getirmiş oldu. Seri için geri dönen oyuncular arasında The Terminator rölünde izlediğimiz Arnold Schwarzenegger ve Sarah Conor rolünde izlediğimiz Linda Hamilton bulunuyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosuna Blade Runner 2049Black Mirror ve Halt and Catch Fire yapımlarından tanıdığımız yıldızı parlayan oyuncu Mackenzie DavisBefore I Fall, Rock of Ages gibi yapımlardan tanıdığımız Diego Boneta; 2091, Lady, La Vendedora de Rosas dizilerinden hatırladığımız Natalia Reyes gibi oyuncular katılıyor.

    Filmin ülkemizdeki izleyicileriyle 31 Ekim 2019 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top