Hesabım
    Bill Murray "On The Rocks" Setinde!

    On The Rocks setinden ilk kareler paylaşıldı.

    Ghostbusters filmlerinin yıldız oyuncusu Bill Murray'nin yeni filmi olan "On The Rocks"ın çekimlerinin başladığı resmi olarak duyuruldu. Sofia Coppola'nın yönetmen koltuğuna oturduğu filmin setinden ilk kareler ise paylaşıldı. Böylece geçtiğimiz günlerde Bill Murray ile ilgili ortaya atılan bir dedikodu da yeniden gündeme düşmüş oldu.

    The Virgin Suicides, Lost In Translation, Beguiled gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenen başarılı isim Sofia Coppola'nın yönetmen koltuğuna oturduğu "On The Rocks" çekimleri başladı. İlk set gününde Bill Murray'nin çekimleri yapıldı. 68 yaşındaki aktör, On The Rocks filminin başrolünü Rashida Jones ile birlikte paylaşıyor.  On The Rocks filmi genç bir anne olan Rashida Jones'un canlandırdığı Laura'nın, Bill Murray'nin canlandıracağı playboy babası Felix ile iletişime geçmesini anlatıyor. Baba kızın New York'taki maceralarına odaklanacak olan filmin komedi türünde olması bekleniyor. Filmde  RushmoreMoonrise KingdomThe Grand Budapest Hotel, The Dead Don't Die gibi filmleriyle tanınan usta isim Bill Murray ve  Parks and Recreation, Sosyal AğVazgeçmem SendenYakalandınAşkın Algoritması  gibi yapımlarda karşımıza çıkan Rashida Jones'a eşlik edecek isimler arasında Jessica Henwick, Marlon WayansJenny Slate gibi isimler bulunuyor.

    Bill Murray ile ilgili gündeme gelen başka bir olay da, 1991 yılında izleyicileriyle buluşan "What About Bob?" filminde yaşananlar oldu. Filmin başrolünü Bill Murray ile paylaşan Richard Dreyfuss geçtiğimiz günlerde Murray ile ilgili bir itirafta bulundu. Yahoo'ya verdiği bir röportaj sırasında şu sözleri sarf etti: "Yıllardır bu konu hakkında konuşmuyordum. Bill yemekte sarhoş oldu. Bill İrlandalı alkolik kabadayılardandı. Yüzünü benim yüzüme yaklaştırdı, burun burunaydık. Ciğerlerinin sonuna kadar bağırdı: "Herkes senden nefret ediyor, hoşgörülü davranıyorlar." Tepki verecek zaman yoktu. Eğildi, modern bir kültablası aldı ve yüzüme fırlattı. Üç karışlık mesafeden beni ıskaladı. Bana vurmayı denedi, Kalkıp gittim." Bill Murray'den henüz bu suçlamalar hakkında bir yanıt gelmedi.

    Set kareleri yayınlanan "On The Rocks" filminin 2020 yılında izleyicileriyle buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top