Hesabım
    Canlandırdıkları Karakterleri Sevmeyen Oyuncular

    Bu oyunculara çok şaşıracaksınız!

    Oyuncular her zaman rol aldıkları filmleri sevemeyebilirler. Senaryo üzerinde yazılı olan bir film, gerçeğe dönüştüğünde o kadar da iyi gelmeyebilir. Bu filmlerde rol alan oyunculardan bazıları çoktan itiraflarını yaptılar. Bu oyuncular arasında çok şaşıracağınız Kate Winslet, Emilia Clarke, Ryan Reynolds, Robert Pattinson, Ben Affleck gibi birçok isim bulunuyor. İşte sizin için o isimleri ve filmlerini listeledik!

    Matt Damon - Bourne Serisi

    Oscarlı filmlerden oluşan Bourne serisini Matt Damon hiçbir zaman sevemedi, çünkü oyuncu film serisini kariyer bitirici olarak görüyordu.

    Robert Pattinson - Twilight Serisi

    Şimdilerde Batman rolünü üstlenecek olmasıyla şaşırtan Robert Pattinson, Twilight'taki rolü ilk kez ona geldiğinde kitapların asla yayınlanmaması gerektiğini düşünmüş. Pattinson şimdilerde bu rolü unutturmaya çalışıyor.

    Ryan Reynolds - Green Lantern

    Deadpool ile bir yıldıza dönüşmeden önce Ryan Reynolds Green Lantern'ı canlandırmıştı. Filmin hiçbir zaman full versiyonunu izlemediğini, yalnızca kısa bir bölümünü izlediğini açıklamıştı. Reynolds, sık sık Green Lantern ile dalga geçiyor.

    Kate Winslet - Titanic

    Titanic'in şarkılarını bile duyunca kusmak isteyen Winslet, 2012'de filmden ne kadar nefret ettiğini açıklamıştı.

    Ben Affleck - Daredevil

    Ben Affleck'li Daredevil'ı kimse sevemedi. Oyuncu ise itirafını, Snyder yönetmenliğindeki Batman V. Superman filminden sonra yaptı. Affleck, Davedevil ve Batman V. Superman gibi kötü filmleri kendi elleriyle çekmek istediğini söyledi.

    Halle Berry - Catwoman

    Halle Berry, Catwoman filminde başrolü üstlenmesiyle Altın Ahududu ödülüne dahi layık görüldü. Performansı o kadar kötüydü ki, Berry de bu filmden nefret etti.

    Sylvester Stallone - Escape Plan 2 Hades

    Sylvester Stallone'nin rol aldığı en kötü prodüksiyonlu film olarak geçen Escape Plan 2'dan oyuncu ne kadar nefret ettiğini Instagram hesabı üzerinden belirtmişti.

    Daniel Radcliffe - Harry Potter and The Half Blood Prince

    Daniel Radcliffe'in nefret nedeni, film kaynaklı değildi. Oyuncu, Half Blood Prince'teki oyunculuk performansından, yapmak isteyip yapamadığı şeylerden nefret etmiş.

    Megan Fox - Transformers

    Transformers filmlerinin en iyi kısımlarında yer almış olsa da, Fox ilk oyunculuk denemesi olan filmdeki rolünün gerçekçi ve dürüst olmadığını düşünüyordu.

    Marlon Brando - The Freshman

    Efsanevi oyuncu Marlon Brando, rol aldığı komedi filmi The Freshman'in iğrenç derecede kötü olduğunu düşünüyordu.

    George Clooney - Batman and Robin

    George Clooney, her zaman Batman ve Robin filmi için özür dilediğini açıklamıştı. Kariyeri için iyi olacağını düşündüğü Batman rolü, aslında hiç de iyi olmamıştı...

    Katherine Heigl - Knocked Up

    Katherine HeiglKnocked Up filminin son derece cinsiyetçi olduğunu ve kadınları çok yanlış tasvir ettiğini ifade etmişti.

    Colin Farrel - Miami Vice

    Efsanevi dizi Miami Vice'ın filmi, Colin Farrel'a göre pek de iyi değildi. Tubbs and Crockett arasında yaratmaya çalıştıkları şey olmamış, Farrell da bu nedenle filmi sevememişti.

    Christopher Plummer - The Sound of Music

    Usta oyuncu PlummerThe Sound of Music filminin yapış yapış bir duygusallığa sahip olduğunu düşünüyor ve içerisinde hiç espri anlayışı olmadığını söylüyordu.

    Emilia Clarke - Terminator: Genisys

    Terminator: Genisys hiçbir hayran tarafından kabul edilmedi. Emilia Clarke da en sevilen karakter olan Sarah Conor'a hayat verdi. Clarke, yönetmen Alan Taylor ile Game of Thrones'da da çalışmıştı. Ancak yönetmenin Terminator sırasında pek iyi durumda olmadığını, iyi bir performans sergilemediğini belirtmişti.

    Jessica Alba - Fantastic Four

    Jessica Alba, Elle ile gerçekleştirilen röportajında Sue rolünden ne kadar nefret ettiğini açıklamıştı. Özellikle yönetmenin onu "güzel bir şekilde" ağlamaya zorladığı zamanlar oyuncuyu oldukça çileden çıkarmış.

    Daniel Craig - James Bond

    Daniel Craig'in bir daha Bond olmayacağını biliyoruz. Bond 25 filmini bile zorla çektiğini biliyoruz. Bir keresinde oyuncu bir bardak kırıp bileklerini kesmeyi tercih edeceğini ifade etmişti.

    Harrison Ford - Blade Runner

    Harrison Ford, Blade Runner'daki rolünü 'detektiflik dışında her şeyi yapan dedektif' olarak tanımlıyor. Film çoğu zaman Ford'u çılgına çevirmiş.

    Idris Elba - The Wire

    Idris Elba'yı, The Wire'dan hatırlayanlar oldukça yaşlı olmalı. Elba, çok akıllı bir uyuşturucu satıcısını bu kadar çok simgeleştirmenin doğru olup olmadığı konusunda birçok kez insanları sorgulamıştı.

    Viola Davis - The Help

    Viola Davis, The Help'teki rolünden pişman olduğunu ifade etmişti. Beyazlar için çalışmanın ve 1963 yılında çocuk yetiştirmenin nasıl bir şey olduğunu öğrenmek isteyen Davis, bu konulardan hiçbirinin filmde yer almadığını ifade etmişti.

    Paul Newman - The Silver Chalice

    Usta oyuncu Paul Newman, The Silver Chalice filmini 1950'lerin en kötü filmi olarak tasvir ediyordu.

    Brad Pitt - The Devil's Own

    Yıldız oyuncu Brad Pitt, eğer onu film olarak adlandırabilirsek The Devil's Own'un yapımının gelmiş geçmiş gördüğü en sorumsuz olduğunu ifade etmişti.

    Jim Carrey - Kick-Ass 2

    Usta komedyen Jim Carrey, Sandy Hook'tan bir ay önce Kick-Ass 2'da canlandırdığı karakterinden memnun olmadığını ifade etti. Bu kadar yüksek seviyede bir şiddete Carrey katlanamamıştı.

    Zac Efron - High School Musical

    Zac Efron, High School Musical'daki bu rolü canlandırdıktan sonra aynaya baktığında kendini dövmek istediğini söylemişti.

    Charlize Theron - Reindeer Games

    Charlize Theron, Reindeer Games'in çok çok kötü bir film olduğunu, ama her ne kadar kötü olsa da o zamanlar John Frankenheimer ile mutlaka çalışması gerektiğini ifade etmişti.

    Sally Field - The Amazing Spider-Man

    Sally FieldThe Amazing Spider-Man filmlerinde hiç üç boyutlu karakterlerin olmadığını belirtmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top