Beyazperdem
Katherine Heigl
facebookTweet
Görev Oyuncu, İdari yapımcı, Uygulayıcı Yapımcı Daha fazlası
Gerçek adı:

Katherine Marie Heigl

Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 24 Kasım 1978 (Washington, D.C., U.S.)
Yaş 39
24
yıllık kariyer
27
film ve dizi

Filmografi

Suits
Suits
2018
Doubt
Doubt
2017
Fındık İşi 2
Fındık İşi 2
6 Nisan 2018
Saplantı
Saplantı
5 Mayıs 2017
Fındık İşi
Fındık İşi
2 Mayıs 2014
Home Sweet Hell
Home Sweet Hell
Vizyon tarihi belirsiz
Jenny's Wedding
Jenny's Wedding
Vizyon tarihi belirsiz
Büyük Düğün
Büyük Düğün
Vizyon tarihi belirsiz
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Sanatçının film ve dizilerinden videolar

Bonus videolar

Interview 1 - English 3:58
86 gösterim
Interview 1 - English 3:13
61 gösterim
Interview 1 - English 6:10
73 gösterim

Fotoğraflar

217 Fotoğraf

Haber

Hollywood'un Kara Listesindeki Oyuncular
HABERLER - Sanatçılar
23 Haziran 2018 Cumartesi
Katherine Heigl ‘Suits’in 8. Sezonuna Katıldı
HABERLER - Sanatçılar
1 Şubat 2018 Perşembe
Ana karakterlerden birini canlandıracak
Sette Başlayıp Biten Aşklar
HABERLER - Özel Dosyalar
11 Mayıs 2016 Çarşamba
Televizyonun buluşturduğu kalpler…
10 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top