Hesabım
    Anya Taylor Joy ve Matt Smith'li "Last Night In Soho"dan İlk Kareler!

    Last Night In Soho'dan set kareleri paylaşıldı.

    Geçtiğimiz aylarda çekimleri başlayan "Last Night In Soho"dan ilk set kareleri yayınlandı. Edgar Wright'ın yönetmen koltuğuna geçtiği filmin set karelerinde Anya Taylor JoyMatt Smith ve Thomasin McKenzie'yi görme imkanı yakalıyoruz.

    Bilindiği üzere The Crown ve Doctor Who'dan tanıdığımız Matt Smith, Jared Leto ile başrolünü paylaştığı çizgi roman uyarlaması Morbius'un çekimleriyle uzun süredir meşguldü. Ancak şimdi oyuncunun programında Morbius'un yerini "Last Night In Soho" aldı. Set karelerinden görülebileceği üzere Anya Taylor Joy'un canlandırdığı karakter ve Matt Smith'in canlandırdığı karakter aşık bir çifti canlandırıyor. Çekimleri Londra'da yapılan filmin Edgar Wright için özel bir konumda olduğu biliniyor. Yönetmen kendi yaşamının geçtiği semtlerde geçen bir film çekme kararı almıştı. Ancak filmin korku türünde olması beklenenler arasında yer alıyor. 1960'lı yıllarda geçen bir psikolojik korku filmi olması planlanan Last Night In Soho'dan yayınlanan bu kareler, geçtiğimiz Pazar akşamı çekildi. Cafe de Paris isimli mekanın önünde yapılan çekimlerde, Anya Taylor Joy ve Matt Smith'i 60'lar kostümleri içerisinde görüyoruz.

    Son yılların en iyi korku filmlerinden biri olan 2015 yapımı “The Witch” ile adından söz ettirmeye başlayan, M. Night Shyamalan imzalı “Parçalanmış” ve "Glass"ın genç yıldızı Anya Taylor-Joy’un başrolünü üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda “Doctor Who” ve “The Crown” dizileriyle tanınan Emmy adayı Matt Smith ve geçtiğimiz sene “Leave No Trace” ile adından bolca söz ettiren Yeni Zelandalı genç yıldız Thomasin McKenzie yer alıyor. Filmin senaryosunu ise yönetmen Wright ile birlikte korku dizisi “Penny Dreadful”un senaristlerinden Krysty Wilson-Cairns kaleme alıyor. Yönetmen Edgar Wright'ı Shaun of The Dead, Baby Driver, Scott Pilgrim vs The World gibi yapımlara attığı imzayla tanıyoruz. Ayrıca yönetmenin gelecek projeleri arasında Last Night In Soho'nun yanı sıra Shadows isimli animasyon filmi ve ünlü pop grubu Sparks hakkında çekeceği bir belgesel yer alıyor.

    Last Night In Soho'nun izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinenler arasında bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top