Hesabım
    "Gemini Man" Karakter Posterlerinde Genç ve Yaşlı Will Smith Var!

    Gemini Man'den iki yeni poster paylaşıldı.

    Yıldız oyuncu Will Smith'in başrolünde yer aldığı Gemini Man'den yeni karakter posterleri paylaşıldı. Will Smith'in canlandırdığı Henry Brogan karakterinin hem gençliğini hem de şimdiki halini izleyeceğimiz filmin posterlerinde de bu duruma tanıklık ediyoruz.

    "Pi'nin Yaşamı", Brokeback MountainLust & CautionKaplan ve EjderhaÖzgür Woodstock gibi yapımların usta yönetmeni Ang Lee'nin yönetmen koltuğuna geçtiği "Gemini Man"den karakter posterleri paylaşıldı. Ülkemizde İkizler Projesi adıyla vizyona girecek olan filmde Will Smith'in canlandırdığı Henry Brogan karakterine bir görev verilir. Ancak Henry bu görevin ne olduğunu bilmiyordur. Görev, geçmişe gidip kendisinin yapacaklarına engel olmaktır. 23 yaşındaki Henry ile 50 yaşındaki Henry'yi kapıştıran film, adamı kendisiyle mücadele ettirerek ilginç bir işe imza atıyor.

    Gemini Man, daha önce gündeme geldiği üzere yüksek kare hızında çekildi. Bu durum da izleyicileri filmi görmeleri için daha çok meraklandırıyor. Saniyeye 120 kare sığdıran film, önemli bir sinema deneyimine ev sahipliği yapmış olacak. Gemini Man projesi 1997 yılında gündeme gelmişti. Ancak o dönemin teknolojisi, böyle bir film yapmaya elverişli değildi. Bu proje Disney tarafından hayata geçirilmeye çalışılmıştı.

    Gemini Man filminin oyuncu kadrosunda Will Smith'in yanı sıra Faults, 10 Cloverfield Lane, Scott Pilgrim Vs. The World, Fargo, Mercy Street gibi yapımlarda karşımıza çıkan Mary Elizabeth Winstead, Closer, Children of Men, Inside Men, Gosford Park gibi yapımlarda yer alan Oscar adayı oyuncu Clive Owen, Doctor Strange, Annihilation, The Martian gibi yapımlarla tanıma fırsatı yakaladığımız Benedict WongDouglas HodgeRalph Brown gibi isimler bulunuyor. Senaryoda ise David BenioffChristopher WilkinsonStephen J. RiveleAndrew Niccol, Darren Lemke ve Billy Ray'in imzası bulunuyor.

    Gemini Man, ülkemizdeki izleyicileriyle 11 Ekim tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top