Hesabım
    Gemma Chan ve Kit Harington "Eternals" Setinde!

    Eternals çekimleri devam ediyor.

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresinde ilk olarak karşımıza çıkacak filmlerden biri "Eternals" olacak. Filmin çekimleri ise hızla devam ediyor. Bu kez, çekimlerde gözlere çarpan isimler Game of Thrones'un yıldızı Kit Harington ve başarılı oyuncu Gemma Chan oldu.

    Game of Thrones'un yıldız oyuncusu Kit Harington'ın Dane Whitman olarak ve Humans, Captain Marvel gibi yapımlardan tanıdığımız güzel oyuncu Gemma Chan'in Sersi olarak karşımıza çıkacağı Eternals çekimlerine ara verilmeden devam ediliyor. Çekimler şimdilerde Londra'nın kuzeyinde olan Hampstead Heath'te yapılıyor. Karelerden birinde Gemma Chan'in dublörünün havaya yükseldiği görülüyor. Yani bu sahne karakter için önemli bir anı gösteriyor olabilir. Bu sırada Chan ve Harington'ın sohbetine tanık oluyoruz.

    Çizgi romanlara göre Eternals halkı, insanları, humanoid ırkı Deviant'lara karşı savunmak için Dünya'ya gönderilen ölümsüz ve çok güçlü bir insan türü. Kozmik varlıklar olan Celestials, insanlar üzerinde deneyler yaparlar. Genetikleri değiştirilen insanlar yaratan Celestials'ı konu edinen çizgi romanlarda bu insanlar hem süper güçlere sahiplerdir, hem de yarı ölümsüzlerdir. Ayrıca vahşi bir ırk olan Deviants'ı da yaratmış bulunan Celestials, insanlık tarihinin arka planında yer alan iki ırk yaratmış olur. Eternals ve Deviants, tarih boyunca birbirleriyle çatışma içinde olacaklardır..

    Çizgi romanlara göre Sersi, modern zamanlarda New York'ta yaşayan bir Celestialdır. Ikaris kaçırıldığında diğer Eternals ekibini uyarır. Ancak bu kez de bir Deviant olan Kro'nun adamları tarafından kaçırılır. Sersi neredeyse ölümsüzdür. 20 tona kadar ağırlık kaldırabilir, telekinetik güçleri vardır. Aynı zamanda zihin okuyabilme ve diğer insanların aklındakileri yansıtabilme özelliklerine sahiptir.

    Dane Whitman ise Black Knight adını taşır. Süper kötü kahraman Black Knight'ın yeğenidir. Dane'e mistik bir kılıç miras olarak kalır ve bu kılıcın lanetini Dane taşımak zorundadır. Dane, amcasının ölümünün ardından Black Knight adını temizlemek ve onurlarını kurtarmak için savaşma kararı alır. Eternals'ın yanı sıra Avengers ve Defenders ile birlikte savaştığı görülür.

     Angelina JolieRichard MaddenSalma HayekGemma ChanKit Harington ve Kumail Nanjiani  gibi isimlerin oyuncu kadrosunda bulunduğu Eternals, 6 Kasım 2020'de izleyici karşısında olacak.

    Eternals

    Eternals

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top