Beyazperdem
    Richard Madden
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk İngiliz
    Doğum tarihi 18 Haziran 1986 (Elderslie, Birleşik Krallık)
    Yaş 33
    5
    yıllık kariyer
    9
    film ve dizi

    Filmografi

    Eternals
    Eternals
    5 Kasım 2020
    1917
    1917
    9 Ocak 2020
    Rocketman
    Rocketman
    14 Haziran 2019
    Bodyguard
    Bodyguard
    2018
    Ibiza
    Ibiza
    Vizyon tarihi belirsiz
    Baskın Günü
    Baskın Günü
    27 Nisan 2016
    Sindirella
    Sindirella
    13 Mart 2015
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    64 Fotoğraf

    Haber

    Rami Malek, "Rocketman"de Rol Alabilirdi!
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    12 Haziran 2019 Çarşamba
    Marvel Filmi “The Eternals”a Richard Madden Dahil Oldu!
    HABERLER - Yapım Aşamasında
    7 Mayıs 2019 Salı
    “Game of Thrones”un yıldızı Richard Madden filmin kadrosuna katıldı.
    Richard Madden, İyi Karakterleri Oynamaktan Yorulmuş!
    HABERLER - Sanatçılar
    15 Nisan 2019 Pazartesi
    Richard Madden'dan ilginç bir açıklama geldi.
    15 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top