Hesabım
    Christopher Nolan İmzalı "Tenet"ten Yeni Posterler Geldi!

    Tenet'in Türkçe posterleri yayında!

    Usta yönetmen Christopher Nolan, yeni filmi Tenet'in vizyona girmesi için gün saymaya devam ediyor. Ertelemeli bir şekilde izleyicileriyle buluşacak olan Tenet'ten Türkçe posterler paylaşıldı. Ağustos ayı içerisinde tüm dünyada olduğu gibi Tenet, Türkiye'deki izleyicilerinin de karşısına çıkacak.

    Robert Pattinson ve John David Washington'ı başrolüne alan Tenet'ten yeni posterler paylaşıldı. Tenet, şimdiye kadar birçok kez vizyon tarihini değiştirdi. Coronavirüs salgınında normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte vizyona giren ilk filmin Tenet olması bekleniyordu. Ancak bu süreç beklenenden çok daha uzadı ve tüm dünyada farklı tarihler paylaşıldı. Tenet filmi için de Warner Bros yeni bir karar alarak vizyon tarihini Temmuz'dan Ağustos ortasına çekti. Stüdyo, esas odaklarının insan sağlığı olduğunu belirtti ve tüm salgın kurallarına uyulacağını ifade etmişti. Ayrıca filmin sinemalarda gösterim süresinin de uzayacağı, böylece sinemalara yığılma olmayacağı açıklanmıştı.

    Tenet'in temasının zaman olduğu biliniyor. Tenet, vizyona girene kadar konusu tam olarak açıklanmayabilir. Christopher Nolan, her zaman olduğu gibi gizemini korumaya devam ediyor. Tenet hakkında olan bir teori de, filmin Inception evreninde geçtiği. Bir diğer teori de karakterlerin zamanda yolculuk yaparak savaş dönemine gidecek olması. Ancak Robert Pattinson bu teoriyi yalanlamıştı.

    Oyuncu kadrosunda Robert PattinsonJohn David WashingtonElizabeth DebickiAaron Taylor-Johnson ve Kenneth Branagh gibi başarılı isimlerin yer aldığı Tenet, 12 Ağustos'ta tüm dünyada vizyona girecek.

    Tenet

    TenetChristopher Nolan

    Tenet

    TenetChristopher Nolan

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top