Beyazperdem
Kenneth Branagh
facebookTweet
Görev Oyuncu, Yönetmen, Senarist Daha fazlası
Gerçek adı:

Kenneth Charles Branagh

Uyruk İngiliz
Doğum tarihi 10 Aralık 1960
Yaş 56
36
yıllık kariyer
26
film ve dizi

Filmografi

Artemis Fowl
Artemis Fowl
9 Ağustos 2019
Doğu Ekspresinde Cinayet
Doğu Ekspresinde Cinayet
10 Kasım 2017
Dunkirk
Dunkirk
21 Temmuz 2017
Wallander
Wallander
2016
Sindirella
Sindirella
13 Mart 2015
Jack Ryan: Gölge Ajan
Jack Ryan: Gölge Ajan
24 Ocak 2014
Marilyn ile Bir Hafta
Marilyn ile Bir Hafta
10 Şubat 2012
Thor
Thor
29 Nisan 2011
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler film için filmografisini oyla!

Bonus videolar

Interview 1 - English 5:21
1 770 gösterim

Fotoğraflar

92 Fotoğraf

Haber

Kenneth Branagh'tan Agatha Christie Uyarlaması!
HABERLER - Sektörden
21 Kasım 2015 Cumartesi
Kenneth Branagh Bu Sefer Agatha Christie Uyarlayacak!
HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
17 Haziran 2015 Çarşamba
Yönetmen, Orient Ekspresi Cinayeti'ni yeniden perdeye taşıyacak!
Sindirella'nın Sırrı Açığa Çıktı!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
12 Şubat 2015 Perşembe
Sindirella filminden göz dolduran yepyeni bir fragman daha yayınlandı!
13 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top