Hesabım
    "Lucy" Diziye Uyarlanıyor, Morgan Freeman Rolüne Geri Dönecek!

    "Lucy" filminin spinoff dizisi için çalışmalar başladı.

    EuropaCorp

    Luc Besson imzalı 2014 tarihli bilim kurgu filmi "Lucy"nin dizi uyarlaması için hazırlıklar başladı. Morgan Freeman'ın filmdeki rolünü yinelemek için dizinin oyuncu kadrosuna katılması bekleniyor. Usta oyuncu henüz resmen imza atmasa da görüşmelerin son aşamasında.

    "Lucy", Scarlett Johansson tarafından canlandırılan genç bir kadının beklenmedik olaylar sonucunda üstün zekalı bir varlığa dönüşmesini anlatıyordu. Morgan Freeman filmde, insan zihninin yapabilecekleri konusunda bir otorite olan ve Lucy'e yardım etmek isteyen Profesör Norman karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı.

    Yaklaşık 40 milyon dolara mal edilen film, küresel gişede yaklaşık 470 milyon dolar hasılat elde ederek başarılı bir vizyon yolculuğu geçirdi. EuropaCorp ve Village Roadshow tarafından geliştirilen dizi hakkında başka herhangi bir ayrıntı şimdilik bilinmiyor.

    Son olarak Juliette Binoche ve Frank Grillo ile aksiyon - gerilim filmi "Paradise Highway"de rol alan Morgan Freeman'ın gelecek projeleri arasında, gerilim filmi "The Minute You Wake up Dead", başrolü Florence Pugh ile paylaştığı dram filmi "A Good Person" ve bir seri katili yakalamak için polisle iş birliği yapan bir dedektifi oynadığı gerilim filmi "Muti" var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top