Hesabım
    Henry Cavill'in Sıradaki Projesi Belli Oldu

    The Witcher'dan ve Superman rolünden ayrılan aktör yeni dizisi için kolları sıvadı.

    .

    Henry Cavill'in Superman rolüne geri döneceği haberi tüm hayranlarını heyecanlandırmış, aktörün bu nedenle sevile fantastik dizi "The Witcher"dan ayrılması bile maruz görülmüştü. Cavill Geralt rolünü 4. sezondan itiaberen Liam Hemsworth'e devretti devretmesine ancak beklenmedik bir şekilde Superman rolüne de veda etmek zorunda kaldı.

    Henry Cavill'den Kötü Haber!

    Neyse ki karizmatik aktöre yönelik talep oldukça yüksek ve projeler birbiri ardına kapısına yığılmaya başladı. Bunlardan biri, Amazon Prime Video'nun "Warhammer 40,000" dizi uyarlaması. The Hollywood Reporter'ın duyurduğu üzere, Henry Cavill aylarca süren müzakerelerin ardından, dizinin hem başrolünü hem de yürütücü yapımcılığını üstlenmek için son görüşmelerde.

    Şimdilik projede hiçbir yazar veya dizi sorumlusu yer almıyor. Birleşik Krallık başta olmak üzere dünyanın popüler minyatür savaş oyunu olan "Warhammer 40,000" kutu oyunları ve video oyunları da dahil olmak üzere çok sayıda yan ürün ortaya çıkararak popülerliğini arttırdı.

    Serinin hikayesi, bir insan uygarlığının düşman uzaylılar ve doğaüstü yaratıklar tarafından kuşatıldığı uzak bir gelecekte ortaya çıkıyor. Savaş, ihanet, zorbalık, soykırım, yıkım ve ölüm, milyonlarca gezegende trilyonlarca birey ve düzinelerce ırk için bir yaşam biçimidir.

    Oyundaki modeller, fütüristik silahlar ve doğaüstü güçler kullanan insanlar, uzaylılar ve doğaüstü canavarların bir karışımıdır. Geniş Warhammer evreninin tutkulu bir hayranı olan Henry Cavill, oyunun figürlerini biriktiriyor ve boyadığı figürlerin detaylarını paylaşmayı ihmal etmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top