Hesabım
    Görkemli Oyuncu Kadrosuyla Dikkat Çeken "Extrapolations" Dizisinden İlk Fragman!

    İklim krizini konu alan dizide Meryl Streep, Marion Cotillard, Kit Harington, Sienna Miller gibi isimler rol alıyor.

    Apple, "Contagion" ve "The Report" filmlerinin senaristi Scott Z. Burns'ün imzasını taşıyan, iklim değişikliği hakkındaki antoloji dizisi "Extrapolations"ın ilk fragmanını yayınladı. Toplamda sekiz bölümden oluşan dizide, genel olarak bağımsız ancak birbirleriyle bir biçimde bağlantılı olan sekiz farklı hikaye anlatılacak.

    Dizinin yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunda Marion Cotillard, Tobey Maguire, Eiza González, Forest Whitaker, Edward Norton, Diane Lane, Sienna Miller, Keri Russell, Heather Graham, Gemma Chan, Kit Harington, Indira Varma, Judd Hirsch, Daveed Diggs ve Meryl Streep gibi isimler yer alıyor.

    "Extrapolations", giderek artan iklim krizinin ardından hayatlarıyla ilgili çok zor ve ciddi kararlar almak zorunda olan insanların, sevgi, inanç ve aile gibi konulardaki seçimlerini konu alıyor. Yakın bir gelecekte geçen hikayede birbirine bağlanan herkes, çok geç olmadan harekete geçmek ve aynı zor kararları vermek zorundadır... Sekiz bölümün yansıtacağı hikayelerin, karakterlerin, mesleklerin ve yaşam tarzı çeşitliliğinin, iklim değişikliğinin herkesi etkileyeceği konusunda bir mesaj olması amaçlanıyor.

    Dizinin ilk üç bölümü Apple TV+'ta 17 Mart'ta prömiyer yapacak. Kalan beş bölüm ise her hafta cuma günleri yayınlanmaya devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top