Hesabım
    Daniel Brühl, Efsane Moda Tasarımcısı Karl Lagerfeld'i Canlandıracak

    Disney'in "Kaiser Karl" dizisi başrolünü buldu.

    .

    2019 yılında hayatını kaybeden ünlü moda tasarımcısı Karl Lagerfeld'in hayatını anlatacak Disney+ biyografi dizisinde başrolü Daniel Brühl (Captain America: Civil War, Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok, Inglourious Basterds) üstlenecek.

    "Kaiser Karl" adındaki altı bölümlük dizi, 1970'lerin Paris yüksek moda dünyasında Lagerfeld'in yükselişini anlatacak. Lagerfeld, 1972'de, Yves Saint Laurent'in (Arnaud Valois) sektöre hakim olduğu bir dönemde en ünlü Fransız moda tasarımcısı olmayı arzuladı.

    Chanel'in ve Fendi'nin baş tasarımcısı ve kreatif direktörü olduktan sonra kendi markasını kurdu. Dizi aynı zamanda Lagerfeld ile YSL ortağı Pierre Berge (Alex Lutz) arasındaki rekabeti ve Jacques de Bascher (Theodore Pellerin) ile olan aşkını da anlatacak.

    Ego savaşlarının yanı sıra, Lagerfeld'in hayatına damgasını vuran destansı partileri ve çöküşü, trajik aşkları ve arkadaşlıkları da hikayede önemli bir yer bulacak. Dizide, Chloe'nin kurucusu Gaby Aghion rolünde Agnès Jaoui, Marlene Dietrich rolünde Sunny Melles, Paloma Picasso rolünde Jeanne Damas, Loulou de la Falaise rolünde Claire Laffut ve Andy Warhol rolünde Paul Spera rol alıyor.

    Bu dizinin yanı sıra, Lagerfeld'e Jared Leto'nun hayat vereceği bir biyografi filmi de geliştirme aşamasında.

    Jared Leto, Moda Devi Karl Lagerfeld'i Canlandıracak
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top