Hesabım
    Wonder Man: Bob Odenkirk Yerine Ed Harris MCU'ya Dahil Oluyor

    Ed Harris "Wonder Man" dizisine katıldı.

    .

    Usta oyuncu Ed Harris, Marvel Studious'un yeni Disney+ dizisi "Wonder Man"in kadrosuna dahil oldu. Dizinin başrolünde ise "Aquaman", "Matrix Resurrections" gibi yapımlarda rol alan, "Watchmen" dizisi ile Emmy kazanan Yahya Abdul-Mateen II yer alıyor.

    "Wonder Man" dizisinin ana karakteri, yani Wonder Man olarak bilinen Simon Williams, bir aktör ve dublör. Güçlerini Baron Zemo sayesinde elde eden Williams, Zemo'nun Avengers'a sızarak onları yok etme planlarına karşın West Coast Avengers ekibinin bir parçası olarak maceralarına devam ediyor.

    Ed Harris'in diziye katıldığını The Hot Mic podcast'inin yakın tarihli bir bölümünde açıklayan Jeff Sneider, usta oyuncunun potansiyel olarak Neal Saroyan rolünü üstleneceğini belirtti. Kilit roldeki bu karakter, Simon Williams'ı temsil ederken çok ileri gitmekten çekinmeyen menajeri.

    Daha önce, Marvel Studios'un bu rol için Bob Odenkirk'ü (Better Call Saul) istediği iddia edilmişti ancak görünen o ki Odenkirk ile anlaşma sağlanamadı. "Truman Show", "Apollo 13", "The Rock", "Mother!" gibi sayısız filmde rol alan ve son olarak "Top Gun: Maverick"ile beyaz perdeye gelen Harris, HBO'nun "Westworld" dizisinde de Siyah Giyen Adam olarak büyük beğeni toplamıştı.

    "Wonder Man" dizisini "Shang-Chi ve On Halka Efsanesi" filminin yönetmeni Destin Daniel Cretton ve Andrew Guest (Brooklyn Nine-Nine, Community) birlikte geliştirdiler. Guest baş yazarlığı üstleniyor ancak Cretton'un kaç bölümün yönetmenliğini üstleneceği henüz belli değil. Çekimler önümüzdeki haftalarda başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top