Hesabım
    "Kızılcık Şerbeti" Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

    "Kızılcık Şerbeti"nde sezon finali tarihi belli oldu...

    Gold Film

    Son dönemin en çok konuşulan televizyon dizisi "Kızılcık Şerbeti"nde sezon finaline geri sayım hızlandı. RTÜK'ün kadına şiddet nedeniyle beş bölüm durdurma cezası verdiği dizi, 14 Nisan'dan itibaren iki hafta boyunca ekrana gelememiş ancak 28 Nisan Cuma akşamından itibaren yeniden izleyicilerle buluşmuştu.

    Birsen Altuntaş'ın haberine göre "Kızılcık Şerbeti" 29. bölümüyle sezon finali yapacak ve Eylül'de yeni bölümleriyle geri dönecek. Dizinin son olarak 24. bölümü yayınlandı ve 12 Mayıs Cuma akşamı 25. bölüm izleyicilerle buluşacak.

    Evrim Alasya, Müjde Uzman, Settar Tanrıöğen, Barış Kılıç, Ceren Karakoç gibi isimlerin rol aldığı, Gold Film'in imzasını taşıyan "Kızılcık Şerbeti"ninn senaryosu Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından kaleme alınıyor.

    18. bölümde, Ceren Karakoç'un canlandırdığı Nursema karakterinin evlendirildiği kişi tarafından camdan atılması nedeniyle RTÜK diziye daha önce benzeri görülmemiş şekilde beş bölüm durdurma cezası, kanala ise para cezası kesmişti. RTÜK kararının ardından popülaritesi daha artan dizi şu anda reytinglerde bir numarada yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top