Beyazperdem
Settar Tanrıöğen
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Undefined
21
yıllık kariyer
27
film ve dizi

Filmografi

Kuzgun
Kuzgun
2019
İçerdekiler
İçerdekiler
17 Mayıs 2019
Saklı
Saklı
22 Nisan 2016
Hayalet Dayı
Hayalet Dayı
29 Mayıs 2015
Nergis Hanım
Nergis Hanım
24 Ekim 2014
Toz Ruhu
Toz Ruhu
1 Mayıs 2015
Yağmur: Kıyamet Çiçeği
Yağmur: Kıyamet Çiçeği
12 Aralık 2014
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Haber

Baba Candır’ın İkinci Sezonu Başlıyor
HABERLER - Gündemdeki Diziler
14 Ekim 2016 Cuma
Montreal Film Festivali'nde Yarışacak Saklı'dan İlk Fragman!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
17 Ağustos 2015 Pazartesi
Selim Evci imzalı Saklı’nın ilk fragmanı yayınlandı.
TRT1'in Yeni Dizisi Baba Candır'ın Yayın Günü Açıklandı!
HABERLER - TV Kanalları
22 Temmuz 2015 Çarşamba
Sıcak bir aile dizisi...
8 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top