Hesabım
    "Kızılcık Şerbeti"ne Yeni Oyuncu: Rüzgar Geliyor!

    Geçtiğimiz haftalarda sezon finali yapan dizide yeni sezonda da heyecan kesilmeyecek.

    .

    Show TV'de yayınlanan Gold Film imzalı "Kızılcık Şerbeti" sezonun en çok konuşulan dizisi olarak ekranlara damga vurduktan sonra izleyenleri ekrana kilitleyen sezon finaliyle kısa bir ara verdi. Birçok sırrın açığa çıktığı, ortaya dökülen gerçeklerin tansiyonu arttırdığı son bölüm yaşanan kazada hangi karakterin öldüğü sorusuyla da gündeme oturdu.

    "Kızılcık Şerbeti" önümüzdeki sonbaharda geri dönecek ama hem sezon finalinin arkada bıraktıklarıyla hem de gelecek sezona dair yeni haberlerle yaz boyunca da konuşulmaya devam edecek gibi duruyor.

    Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin ikinci sezonunda bir zaman atlaması yaşanmayacak ve olaylar kaldığı yerden devam edecek. Daha da önemlisi zaman zaman adı geçen bir karakter olan, Alev'in (Müjde Uzman) eski sevgilisi Rüzgar, yeni sezonda diziye dahil olacak. Rüzgar'ı kimin canlandıracağı henüz belli değil, ancak oldukça özgür ruhlu ve çılgın bir adam olduğu vurgulanan Rüzgar'ın gelişinin Abdullah'ı (Settar Tanrıöğen) nasıl etkileyeceği şimdiden merak konusu oldu.

    Melis Civelek ile Zeynep Gür‘ün yazdığı dizinin sezon finalinde Ajda Pekkan'ın "Sen İste" şarkısı da kullanılmıştı. Birsen Altuntaş haberinde ayrıca, dizinin hayranı olan ve RTÜK’ün verdiği cezayı da eleştiren Ajda Pekkan’ın yapımcı Faruk Turgut’u arayıp tebrik ettiğini bildiriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top