Hesabım
    "Terminatör" Yıldızı Linda Hamilton "Stranger Things" Ekibine Katıldı

    Linda Hamilton, Stranger Things'in 5. sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.

    .

    Efsane "Terminatör" serisinin yıldızı Linda Hamilton, beşinci sezonu için Netflix'in "Stranger Things" kadrosuna katıldı. Platformun en popüler içeriklerinden olan dizi, beşinci sezonuyla izleyicilere veda edecek.

    Beşinci sezonun çekimlerinin aslında şu sıralarda başlaması gerekiyordu ancak senaristlerin grevi nedeniyle ertelendi. Geçen yıl Ağustos ayı başlarında yazılmaya başlanan senaryoların çoğunlukla bitmiş olmaları bekleniyor, ancak geçen ay dizi sorumluları Matt ve Ross Duffer, sette senaristler olmadan çekim yapmaktansa ertelemeyi seçtiklerini söyleyen bir bildiri yayınladılar.

    İkili daha önce büyük ölçekli bir sezonla veda etmeyi planladıklarını belirtmiş ve bunu "Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü" ile karşılaştırmıştı. Öte yandan, yeni sezonun Hawkins'in sınırları içinde kalması bekleniyor.

    "Stranger Things"in dördüncü sezonu, Netflix'in en çok izlenen İngilizce dizisi oldu. Tüm yapımlara bakıldığındaysa sadece "Squid Game" tarafından yenildi. Dördüncü sezon sadece Netflix içinde değil, genel olarak da 2022'in en çok izlenen platform dizisi oldu.

    Hamilton, dizide önemli rolleri olan Paul Reiser, Matthew Modine ve Sean Astin gibi 1980'ler/1990'ların sinema yıldızlarına katılan son isim oldu ancak canlandıracağı karakterin detayları şimdilik gizli tutuluyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top