Hesabım
    Matthew McConaughey Başrollü "Yellowstone" Spin-Off'undan İlk Detaylar

    Taylor Sheridan, Matthew McConaughey'li 'Yellowstone' spin-off'unun ilk detaylarını paylaştı.

    .

    Paramount, rekor kıran mega hit dizisi "Yellowstone"un yakın zamanda sona ermesine izin vermeye hevesli değil. Kevin Costner'ın ayrılık kararının ardından Taylor Sheridan ana diziyi 5. Sezon 2. Kısım'da sona erdirmeye hazırlanıyor ama yeni "Yellowstone" dizileri gelmeye devam edecek.

    Başrolünü Matthew McConaughey'in üstleneceği spin-off dizisinin resmi onayı Nisan ayında verildi ve proje henüz yolculuğunun çok erken aşamalarında. Ancak Sheridan, yarattığı devasa Western dünyası hakkında geniş kapsamlı bir röportaj yaptığı The Hollywood Reporter ile birkaç ayrıntı paylaştı.

    Sheridan öncelikle Texas'lı McConaughey'in Yellowstone dünyasına girmek için en uygun aktör olduğunu belirtti, tabii Kevin Costner dışında. Aktörün bu evrene dahil olacağına dair spekülasyonlar bir süredir ortalıkta dolaşıyordu. Sheridan bu söylentilerin McConaughey henüz "Yellowstone"u izlemeden önce çıktığını açıkladı:

    "Yıllar boyunca birkaç konuşma yaptık ve birkaç fikir tartıştık. Sonra Yellowstone'u izlemeye başladı ve 'Bunu yapmak istiyorum' dedi. 'Bununla' modern dünyayla çatışan ham bir dünyaya dalmayı kastediyordu. Sonra 'Dostum, bunu yapabiliriz' dedim."

    Henüz resmi adı belli olmayan dizi bir devam hikayesi olmasına rağmen, ana dizinin inşa etmek için şimdiye kadar dört buçuk sezon harcadığı karakterlerin çoğunu içermesi pek olası değil. Sheridan birkaç cameo olması ihtimalini göz ardı etmese de, "Yellowstone"u izlemeyen seyircilerin bile keyif alabileceği biri dizi olacağı için bunu, "Yellowstone"un prequel dizileri "1883" ve "1923"e benzetti.

    Yellowstone'un ana temaları devam edecek ama yeni yüzler ve zorluklarla yeni bir yere kaydırılacak. "150 yıldır var olan bir yaşam biçiminin yeni bir yaşam biçimine çarptığı pek çok yer var, ancak zorluklar tamamen farklı. Bu hikayeyi anlatabileceğiniz pek çok yer var." diyen Sheridan dizininn hayata geçmesi için önlerinde uzun bir yol olduğunu da vurguladı.

    "Yellowstone" İçin Final Kararı!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top