Hesabım
    "Only Murders in the Building"den 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı

    3. sezonda kadroda Meryl Streep ve Paul Rudd da var.

    Hulu, sevilen polisiye komedi dizisi "Only Murders in the Building"in yakında başlayacak üçüncü sezonundan uzun fragmanı yayınladı.

    Yeni sezonda gerçek suç aşığı podcast yayıncıları Charles, Oliver ve Mabel'den (Steve Martin, Martin Short ve Selena Gomez) oluşan sevimli üçlü; ikinci sezon finalinde, Oliver ve Charles'ın yeni oyununun açılış gecesinde sahnede ölen Ben Glenroy'u (Paul Rudd) kimin öldürdüğünü bulmak için yeniden bir araya geliyor.

    Yeni sezonda Tina Fey, Vanessa Aspillaga, Adina Verson, Michael Cyril Creighton ve Ryan Broussard'ın yanı sıra Meryl Streep ve Jesse Williams da yer alıyor. Streep, tiyatro ekibinde yer alan beceriksiz bir oyuncuya, Williams ise ünlü Arconia binasının tarihiyle ilgilenen bir belgeselciye hayat verecek.

    Ünlü müzik yönetmenleri Marc Shaiman ve Scott Wittman'ın üçüncü sezon için bir müzikal bölümü hazırladığı biliniyor ancak ayrıntılar gizli tutuluyor. 8 Ağustos'ta Hulu'da yayınlanmaya başlayacak dizi, ülkemizde Disney+ üzerinden izlenebiliyor. Şimdi abone olmak için tıklayın...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top