Hesabım
    Mike Flanagan İmzalı "The Fall of the House of Usher"ın Karakter Detayları Belli Oldu

    Mike Flanagan'ın Netflix'le son işbirliği olan korku dizisinden yeni karakter detayları paylaşıldı.

    Netflix

    Netflix'in "The Fall of the House of Usher" dizisi bu sonbaharın en çok beklenen yeni dizileri arasında yer alıyor.

    Daha önce "Haunting of the Hill House" gibi beğenilen korku dizilerine imza atan Mike Flanagan tarafından yaratılan mini dizi, Edgar Allan Poe'nun aynı adlı kısa öyküsüne ve genel olarak diğer eserlerine dayanıyor ve çocukları gizemli şekillerde ölmeye başlayınca geçmişinden gelen hayaletle yüzleşen bir ilaç şirketinin CEO'sunu konu alıyor.

    Dizi kalabalık oyuncu kadrosuyla da oldukça dikkat çekiyor ve Entertainment Weekly, tüm yıldız oyuncuların oynayacağı karakterler hakkında yeni detaylar paylaşarak, hayranlara dizinin geçtiği tuhaf dünyaya dair bir ipucu verdi.

    Netflix
    Bruce Greenwood

    Bruce Greenwood'un, ailenin reisi ve babalarının sevgisi dışında ihtiyaç duydukları her lükse sahip altı çocuğu olan Fortunato Pharmaceuticals'ın CEO'su Roderick Usher'ı oynayacağı daha önce açıklanmıştı. Mary McDonnell, Roderick'in ikiz kız kardeşi Madeline Usher'ı canlandıracak. Madeline Usher, şirketin operasyonlarının arkasındaki beyin ve kendi amaçları için kardeşinin üzerine basabilecek türden bir karakter.

    Netflix
    Carla Gugino

    Yeni ayrıntılar, Carla Gugino'nun, onlarca yıl sonra Roderick'in hayatına geri dönerek hayatını ve ailesini alt üst eden, "şekil değiştiren bir iblis" olarak tanımlanan Verna'yı canlandıracağını ortaya koyuyor. Carl Lumbly, hayatını "Usher suç ailesini" çökertmeye adayan, "zeki, terbiyeli ve kararlı" avukat olarak tanımlanan C. Auguste Dupin'i canlandıracak. Mark Hamill ise ailenin namağlup avukatı ve "soru sorulmayan" biri olarak tanımlanan Arthur Pym olarak izleyici karşısına çıkacak.

    Netflix
    Henry Thomas & Kyliegh Curran

    Henry Thomas, Usher imparatorluğunun en büyük çocuğu ve doğal varisi olan Frederick Usher'a hayat veriyor. Frederick, Crystal Balint'in canlandırdığı Morella "Morrie" Usher ile evli ve birlikte bir kızları (Lenore - Kyliegh Curran) var. Samantha Sloyan, kardeşleri arasında Fortunato imparatorluğunu yönetmeye en uygun olan Tamerlane'i canlandırıyor ancak o, ailesinin gölgesinden çıkmak istiyor. T'Nia Miller da babasının onayını ve sevgisini arzulayan Usher "piçleri"nin en büyüğü olan Victorine'i canlandırıyor.

    Netflix
    Kate Siegel

    Rahul Kohli, mini dizinin ilk görsellerinde gördüğümüz Napolyon Usher'ı, oldukça yoğun bir uyuşturucu alışkanlığı olan sosyetik bir playboy'u canlandırıyor. Son olarak Kate Siegel'i, Usher ailesinin PR'ını yöneten Camille L'Espanaye rolünde ve Sauriyan Sapkota'yı, hayatı büyük bir parti gibi gören Usher kardeşlerin en küçüğü Prospero "Perry" Usher rolünde izleyeceğiz.

    "The Fall of the House of Usher" 12 Ekim'de Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top