Hesabım
    "Usher Evi'nin Çöküşü": Netflix'in Korku - Gerilim Dizisinden İlk Fragman!

    Mike Flanagan imzalı dizi 12 Ekim'de yayınlanacak.

    Netflix, Mike Flanagan'ın yayıncı için hazırladığı beşinci ve son dizisi "The Fall of the House of Usher"ın (Usher Evi'nin Çöküşü) ilk resmi fragmanını yayınladı.

    Yazar Shirley Jackson ve Henry James'in birçok eserinden öğeler alan "The Haunting of Hill House" ve "The Haunting of Bly Manor" serisine benzer şekilde, Flanagan'ın yeni dizisi de Edgar Allan Poe'nun sadece adını aldığı kısa öyküsünü değil, yazarın çeşitli öykülerinden öğeler kullanacak.

    Sekiz bölümlük korku draması, aile şirketi Fortunato Pharmaceuticals'ı sektörün zirvesi haline getirmek için hiçbir şeyden çekinmeyen CEO Roderick Usher'ın (Bruce Greenwood) çocuklarının birbiri adına gelen ölümleriyle birlikte geçmişinden gelen hayaletlerle yüzleşmesini konu alacak.

    Dizinin kalabalık oyuncu kadrosunda Mary McDonnell, Mark Hamill, Carla Gugino, Rahul Kohli, Willa Fitzgerald, Henry Thomas, Zach Gilford ve Kate Siegel gibi isimler yer alıyor.

    Mike Flanagan İmzalı "The Fall of the House of Usher"ın Karakter Detayları Belli Oldu

    "Usher Evi'nin Çöküşü"nden sonra Mike Flanagan'ın Netflix ile olan antlaşması sona eriyor. Filmleri ve dizileriyle korku türünde sevilen eserlere imza atan yazar ve yönetmen, Stephen King uyarlaması "The dark Tower" dahil olmak üzere yeni projelerini Amazon Prime Video için hazırlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top