Hesabım
    "The Office" Geri Dönüyor

    Dizi sorumlusu Greg Daniels liderliğinde "The Office" yeniden çekilecek.

    .

    "The Office (US)" dizisinin yeniden başlatılacağına yönelik yıllardır devam eden spekülasyonlar sonucunda bugün, orijinal dizi sorumlusu Greg Daniels liderliğinde, reboot (yeniden başlatma) için çalışmaların başladığı ortaya çıktı.

    Dizinin geri döneceğine dair haber, deneyimli eğlence muhabiri Matt Belloni'nin Puck haber bülteninde, senaristler grevi resmi olarak sona erdiğinde duyurulacak tüm proje ve anlaşmaların arasında duyuruldu. Senaristler Birliği ve Sinema ve Televizyon Yapımcıları Birliği arasında geçici anlaşma sağlandığından, grevin çok yakın zamanda resmi olarak sonlanması bekleniyor.

    Senaristler Grevi Sona Eriyor: 146 Gün Sonra "Geçici" Anlaşma Sağlandı

    "The Office"in sona ermesinden bu yana, dizinin yeniden başlatılması, oyuncu kadrosunun katılıp katılmayacağı ve hikayenin ne olacağı hakkında sorular sık sık tartışıldı. Bu sorulara NBC yöneticileri ve programla daha doğrudan ilgilenen kişiler tarafından da değinildi. Daniels ise serinin yeniden canlandırılması konusunda hem iyimser hem de kötümser bir tutum benimsiyordu.

    Umutlu bir tondan konuşan Daniels, yeniden başlatmaya nasıl yaklaşabileceğini detaylandırarak yeni hikayenin aynı genel evrende geçeceğini ancak aynı karakterleri içermeyeceğini açıkladı. Ancak John Krasinski ve Mindy Kaling'in de aralarında bulunduğu bazı "The Office" oyuncuları, koşullar uygunsa ünlü rollerini tekrar gözden geçirmeye açık olacaklarını ifade etti. Son durumda "The Office" reboot dizisine orijinal oyuncuların katılıp katılmayacağı hakkında yeni bir bilgi yok.

    Diğer yandan dizide Ryan Howard'ı canlandırmasının yanı sıra yazar, yapımcı ve yönetmen olan B.J. Novak, daha önceki açıklamalarında, yeniden canlandırma konusunda isteksiz olduğunu ifade ederek "The Office"in herhangi bir yeniden canlandırılmasının, tamamen potansiyel mali kazanç için değil, sanatsal bir yaklaşım olarak ele alınması gerektiğini vurgulamıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top