Hesabım
    "Only Murders in the Building" 4. Sezon Onayını Aldı!

    Hulu, beğenilen komedi - gizem dizisini 4. sezon için yeniledi.

    Hulu

    Hulu, başrollerini Selena Gomez, Steve Martin ve Martin Short'un paylaştığı komedi - gizem dizisi "Only Murders in the Building"i dördüncü sezon için yeniledi. Haber, geçtiğimiz sezon olduğu gibi, gelecek sezon için bir başlangıç yapan üçüncü sezon finalinin hemen ardından geldi.

    Meryl Streep, Paul Rudd, Jesse Williams ve Ashley Park üçüncü sezonun konuk yıldızları arasındaydı ve hikaye Short'un karakteri tarafından yönetilen bir Broadway müzikali etrafında dönüyordu. Rudd'un karakteri kurban olduğu için geri dönme ihtimali pek yok ancak dizi sorumlusu John Hoffman THR'ye hem Steep'i hem de Williams'ı sınırlı bir şekilde de olsa geri getirmek istediğini söyledi.

    Dizinin yıldızları Steve Martin, Martin Short ve Selena Gomez; Dan Fogelman, Jess Rosenthal, Jamie Babbit ve John Hoffman ile birlikte yürütücü yapımcılığı da üstleniyor. "Only Murders in the Building" Hulu’nun en çok izlenen komedi dizisi olarak da anılıyor.

    4. sezon için henüz resmi bir çıkış tarihi açıklanmasa da her yıl bir sezon geldiği için yeni seonun 2024 yılında, muhtemelen yaz sonunda izleyiciyle buluşması bekleniyor.

    Hem Gizemli Hem Komik: 10 "Katil Kim?" Dizisi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top