Hesabım
    Netflix'in "Avatar: The Last Airbender" Dizisinden İlk Fragman!

    Canlı aksiyon "Avatar: Son Hava Bükücü" dizisinden teaser fragman yayınlandı.

    Netflix, beğenilen Nickelodeon animasyon dizisinden uyarlanan “Avatar: The Last Airbender”ın 22 Şubat 2024'te yayınlanacağını duyurarak, ilk resmi tanıtım fragmanını yayınladı.

    2005'te başlayıp 2008'e kadar süren ve çok sevilen animasyon dizi, daha önce M. Night Shyamalan tarafından canlı aksiyon (live-action) olarak sinemaya uyarlanmıştı. Ancak 2010 tarihli bu film (The Last Airbender) hem hayranlar hem de eleştirmenler tarafından çok kötü yorumlar ve puanlar aldı.

    Netflix'in Ağustos ayındaki "One Piece" uyarlamasıyla ulaştığı başarı, "Avatar: The Last Airbender"ın ikinci canlı aksiyon uyarlamasının hayranları tatmin etmesi açısından umut sağlıyor.

    Dizi, dört ülkeye bölünmüş ve her biri dört unsurdan birinin etrafında şekillenen bir fantezi dünyasında geçiyor. Ateş Ulusu'nun dünyaya saldırı başlatmasından ve savaş ilan etmesinden bir yüzyıl sonra, dört elementin hepsine hakim olabilen bir Avatar olan Aang adında yeni bir genç Hava Bükücü keşfedilir.

    Dizide; Gordon Cormier (Aang), Kiawentiio (Katara), Ian Ousley (Sokka), Dallas Liu (Zuko), Daniel Dae Kim (Lord Ozai), Paul Sun-Hyung (Uncle Iroh), Elizabeth Yu (Princess Azula) ve Ken Leung (Commander Zhao) rol alıyor.

    Oyuncu kadrosunda ayrıca Amber Midthunder (Princess Yue), Lim Kay Siu (Monk Gyatso), Utkarsh Ambudkar (King Bumi), Momona Tamada (Ty Lee), Thalia Tran (Mai), James Sie (Cabbage Man), Arden Cho (June), Danny Pudi (The Mechanist) ve George Takei (Koh) yer alıyor.

    Bu dizinin baş yazarlığını Albert Kim, yürütücü yapımcılığını Roseanne Liang, Lindsey Liberatore, Michael Goi ve Dan Lin üstleniyor.

    "Avatar: The Last Airbender" 22 Şubat'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top