Hesabım
    Doctor Who'dan Yeni Görsel: David Tennant ve Catherine Tate TARDIS'te!

    The Doctor ve Donna Noble Tardis'ten çıkıyor..

    BBC

    Doctor Who'nun 60. yılına özel hazırlanan bölümler için yeni yayınlanan fotoğrafta The Doctor ve Donna, TARDIS'ten çıkarken görülüyor. The Doctor (David Tennant) ve Donna Noble (Catherine Tate) 25 Kasım'da yayınlanacak olan "The Star Beast" isimli bölümde yeniden bir araya gelecekler. İlk görselin hemen ardından, bölümün ilk teaserı da yayınlandı.

    Doctor Who'nun "The Star Beast", "The Wild Blue Yonder" ve "The Giggle" isminden oluşan bu özel bölümlerinin Disney+'ta yayınlanacağı daha önce duyurulmuştu. 15. yeni doktor olarak Ncuti Gatwa ile tanışacağımız bölüm olan Doctor Who Tatil Özel Bölümü, "The Church on Ruby Road" ise Aralık'ta yine Disney+'ta da yayınlanacak.

    BBC'nin Disney+ işbirliği ile ilgili olarak Russell T Davies şunları söyledi; "Bu diziyi seviyorum ve BBC ve Disney+'ın vizyonu ve neşesiyle birlikte TARDIS'i tüm gezegende yayınlayabilir, yeni nesil hayranlara ulaşabilir ve geleneksel evimizi sağlam bir şekilde ayakta tutabiliriz."

    BBC'nin İçerik Sorumlusu Charlotte Moore şunu ekledi: "Bu İngiliz dizisini dünyanın geri kalanına ulaştırmak için mükemmel ortaklar olan Disney ile bu heyecan verici küresel ortaklığı duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Russell T Davies'in Doctor Who'ya yönelik vizyonu her zaman bu dünyanın dışında olmuştur. Madem bu dünyanın dışındayız, dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerin Doktor'un destansı maceralarını hak ettikleri şekilde izleme fırsatına sahip olmalarını sağlamaya kararlıyız. Disney ile güçlerimizi birleştirmek, diziyi daha da yüksek seviyelere çıkaracak ve yeni izleyicilere ulaşacak. Birleşik Krallık'taki ve dünya çapındaki hayranlar için son derece heyecan verici bir dönem."

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top