Hesabım
    Yılmaz Erdoğan'ın Yeni Dizisi "İnci Taneleri" Hangi Kanalda Yayınlanacak?

    Yılmaz Erdoğan yazdığı ve oynadığı dizi ile TV ekranlarına geri dönüyor.

    BKM

    Yılmaz Erdoğan, hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolünü üstlendiği yeni dizi projesi ile yıllar sonra televizyon ekranlarına iddialı bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. "İnci Taneleri" adlı BKM yapımı dizi çok yakında Kanal D ekranlarında izleyiciler ile buluşacak.

    İki yıllık bir hazırlık sürecinden sonra ortaya çıkan dizi, insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine bir hikâyeyi anlatıyor. Yılmaz Erdoğan, yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücel isimli karaktere hayat veriyor.

    "İnci Taneleri" Azem'in hapiste geçirdiği yıllar boyunca kaybettiklerini bulma çabasını ele alıyor. Acılarla dolu geçmişi, içinde taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşan Azem, kolyesinden kopmuş, dağılmış inci tanelerini tekrar toplayabilecek mi?

    Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu "İnci Taneleri"nin oyuncu kadrosunda ayrıca Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü isimler yer alıyor.

    Merakla beklenen "İnci Taneleri"nden ilk kareler dizinin ve Kanal D'nin Instagram hesaplarında "İnci ne kadar değerli, iplik o kadar ince…" ifadeleriyle paylaşıldı. Dizinin yayın tarihi ise henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top