Beyazperdem
Güven Kıraç
facebookTweet
Görev Oyuncu, Yapımcı
Uyruk Türk
19
yıllık kariyer
29
film ve dizi

Filmografi

Kafalar Karışık
Kafalar Karışık
6 Aralık 2018
Müslüm
Müslüm
26 Ekim 2018
Beginner
Beginner
16 Kasım 2017
Şeytan Tüyü
Şeytan Tüyü
18 Mart 2016
Kötü Kedi Şerafettin
Kötü Kedi Şerafettin
5 Şubat 2016
Kuzu
Kuzu
19 Haziran 2015
Sev Beni
Sev Beni
18 Ekim 2013
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

Haber

Kafalar Filmi "Kafalar Karışık"ın Çekimleri Başladı!
HABERLER - Yapım Aşamasında
26 Eylül 2018 Çarşamba
"Müslüm"den İtirazım Var İle Yeni Fragman!
HABERLER - Gündemdeki Filmler
26 Eylül 2018 Çarşamba
"Müslüm" filminden "İtirazım var" şarkısı eşliğinde fragman yayınlandı.
Beginner'ı Yönetmeni Burçak Üzen ile Konuştuk
HABERLER - Röportajlar
16 Kasım 2017 Perşembe
Beginner bu hafta sinemalarda ve Boğaziçi Film Festivali'nde
7 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top