Hesabım
    "Black Mirror" 7. Sezonuyla Geri Dönüyor!

    Netflix, "Black Mirror"ın yedinci sezonuna onay verdi.

    Netflix

    Charlie Brooker'in hit bilim kurgu dizisi "Black Mirror" yedinci sezonuyla geri dönüyor. Bu yılın sonlarında prodüksiyona başlayacak yeni sezonla birlikte Brooker, Annabel Jones ve Jessica Rhoades'in de geri dönmesi bekleniyor.

    Bağımsız bölümlerden antoloji dizisi, dört yıllık bir aradan sonra bu yılın başlarında geri döndü ve 6. sezonuyla Netflix'te rekor izlenme sayıları elde etti; 92 ülkede İlk 10'a girdi ve Netflix'in dünya genelinde en çok izlenen İngilizce diziler Top 10 listesinde 4 hafta kaldı.

    Yeni sezon için henüz bir oyuncu kadrosu onaylanmadı ancak son iki sezonda Josh Hartnett, Salma Hayek, Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Aaron Paul ve Miley Cyrus gibi isimler yer aldı. Ayrıca yedinci sezonun kaç bölümden oluşacağı da henüz bilinmiyor.

    Altıncı sezon, dizinin daha önceki ana teması olan teknolojinin tehlikelerinden uzaklaştı ve "Black Mirror"ın ana konusunun neyle ilgili olduğuna dair bir "yenileme" olarak görüldü.

    İngiliz televizyonunda başlayan ve üçüncü sezondan itibaren Netflix'e geçen dizinin bu yılki sezon öncesindeki uzun gecikme, Brooker ve Jones'un Broke and Bones'u başlatmak için House of Tomorrow yapım şirketlerinden ayrılmalarının ardından mülkiyet haklarıyla ilgili yasal sorunlara bağlıydı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top