Hesabım
    Yılmaz Erdoğan'ın "İnci Taneleri" Dizisinden İlk Fragman!

    "İnci Taneleri"nin ilk fragmanı tepki topluyor!

    Yılmaz Erdoğan'ın kendi yazdığı senaryo ile yıllar sonra ekranlara iddialı ve farklı bir dönüş yapacağı "İnci Taneleri" dizisinden ilk tanıtım yayınlandı.

    İnsanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine bir hikâyeyi anlatan dizinin yayınlanan ilk fragmanında Yılmaz Erdoğan, Azem Yücedağ olarak ilk kez izleyici ile buluştu.

    BKM

    "İnci Taneleri" yıllar sonra hapisten çıkan Azem'in hapiste geçirdiği yıllar boyunca kaybettiklerini bulma çabasını ele alıyor. Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu, BKM yapımı "İnci Taneleri"nde Yılmaz Erdoğan'a Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü isimler eşlik ediyor.

    "İnci Taneleri" fragmanın yayınlanmasıyla birlikte, kendisi gibi öğretmen olan eşini öldürdüğü için hapse giren Azem karakterinin cümleleri sosyal medyada tepki toplamaya başladı. Azem polisler tarafından hapishaneye götürülürken "Senin aşkın değil sadece, failin olmak da varmış" dizeleriyle başlayan bir şiir okuyor. Dizi, kadın katillerine çizilen romantik aşık tiplemesi ve kadın cinayetlerini romantize etmesi nedeniyle protesto ediliyor.

    Yönetmen Ceylan Özgün Özçelik de Twitter'daki eleştirilere katılarak "Bu cümlenin yazılmış, çekilmiş, tanıtım cümlesi seçilmiş olması… kanınız donuyor. Çok sorunlu. Çok korkutucu." dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top