Hesabım
    Gary Oldman'lı "Slow Horses" 5. Sezon Onayını Aldı

    5. sezon onayını alan Slow Horses, Apple TV+'ın en uzun dizisi oldu.

    Apple TV+

    Apple TV+, Gary Oldman liderliğindeki kara komedi - casus gerilim dizisi "Slow Horses"ı beşinci sezon için yeniledi. Dizi böylece bugüne kadarki en uzun soluklu Apple TV+ dizisi oldu.

    Yenileme haberi, 27 Aralık'ta yayınlanan üçüncü sezon finalinin ardından geldi. Başlangıçta dört sezon olarak planlanan dizinin dördüncü sezonu zaten çekildi ve 2024'te yayınlanacak.

    Oldman beşinci sezonda öfkeli Jackson Lamb olarak geri dönerken, ona MI5 şefi Diana Taverner rolünde Kristin Scott Thomas, River Cartwrigth rolünde Jack Lowden ve kendini beğenmiş Roddy Ho rolünde Christopher Chung eşlik edecek.

    "Slow Horses" kariyerini sonlandıran hatalar yapan ve Lamb's Slough House'a atılan, işe yaramaz ajanlardan oluşan işlevsiz bir İngiliz istihbarat ekibi ekibini konu alıyor. Mick Herron'un aynı isimli casus romanlarından ekrana aktarılan dizinin beşinci sezonu "London Rules" kitabından uyarlanacak. Sezon özeti şu şekilde:

    Yerleşik teknoloji meraklısı Roddy Ho'nun göz kamaştırıcı yeni bir kız arkadaşı olduğunda herkes şüphelenir, ancak şehirde giderek tuhaflaşan bir dizi olay meydana geldiğinde, her şeyin nasıl bağlantılı olduğunu çözmek Slow Horses'a düşer. Sonuçta Jackson Lamb, casusluk dünyasında 'Londra Kuralları'nın her zaman geçerli olması gerektiğini biliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top