Beyazperdem
Kristin Scott Thomas
facebookTweet
Görev Oyuncu, Tema müziği sanatçısı
Uyruk İngiliz
Doğum tarihi 24 Mayıs 1960
Yaş 57
26
yıllık kariyer
33
film ve dizi

Filmografi

Tomb Raider
Tomb Raider
16 Mart 2018
En Karanlık Saat
En Karanlık Saat
2 Şubat 2018
The Party
The Party
15 Aralık 2017
Aşk Uğruna
Aşk Uğruna
15 Mayıs 2015
Görünmeyen Kadın
Görünmeyen Kadın
9 Mayıs 2014
Sadece Tanrı Affeder
Sadece Tanrı Affeder
5 Temmuz 2013
Aşkım Benim
Aşkım Benim
16 Mart 2012
Evde
Evde
24 Mayıs 2013
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler film için filmografisini oyla!

Fotoğraflar

174 Fotoğraf

Haber

Only God Forgives Filminden Üç Yeni Poster
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
12 Haziran 2013 Çarşamba
Only God Forgives'ten Yeni Poster
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
18 Nisan 2013 Perşembe
Ryan Gosling'in şiddet dolu intikam hikayesi yakında başlıyor...
Only God Forgives'ten İlk Fragman
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
4 Nisan 2013 Perşembe
Ryan Gosling bu kez intikam almak için geliyor...
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top