Hesabım
    "Big Little Lies" Geri Dönüyor!

    Reese Witherspoon, "Big Little Lies"ın 3. sezonu için çalışıldığını doğruladı.

    HBO

    HBO'nun sevilen dizisi "Big Little Lies" geri dönüyor. Dizinin yıldızlarından Reese Witherspoon, 81. Altın Küre Ödül Töreni'nde Variety'e verdiği röportajda dizinin 3. sezonu için çalışıldığını doğruladı.

    Rol arkadaşı Nicole Kidman da David E. Kelly tarafından yaratılan drama dizisinin geri dönüşünün haberini verdi; CME Grup Tur Şampiyonası'nda Soru-Cevap etkinliğine katıldığında "Size üçüncü bir sezon getireceğiz, bilginiz olsun" dedi.

    Liane Moriarty'nin 2014 tarihli aynı adlı kitabına dayanan "Big Little Lies", Monterey, California'da yaşayan ve kendilerini bir cinayet soruşturmasının ortasında bulan bir grup kadını konu alıyor. Witherspoon, Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern ve Zoë Kravitz'in canlandırdığı bu kadınlara, 2. sezonda Meryl Streep de katıldı.

    Zoë Kravitz, 2022 sonunda GQ'ya verdiği bir röportajda 3. sezonun olup olmayacağı yönündeki soruya, dizinin yönetmeni Jean-Marc Vallee'nin vefatını öne sürerek olumsuz yanıt vermişti. "3. Sezonu yapmaktan çok bahsettik." diyen Kravitz sözlerine şöyle devam etti: "İnanılmaz yönetmenimiz Jean-Marc Vallee maalesef geçen yıl aramızdan ayrıldı ve bu çok üzücü. Ve onsuz devam etmeyi hayal edemiyorum. O, bu şov için gerçekten vizyonerdi. Yani maalesef bitti."

    Ancak görünüşe göre yeni sezon hakkındaki konuşmalar devam etti ve meyvesini verdi. Variety, yıldızların açıklamalarına rağmen, HBO'nun dizinin geri dönüşü hakkında yorum yapmayı reddettiğini bildiriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top