Hesabım
    Prime Video'nun "Mr. & Mrs. Smith" Dizisinden Yeni Fragman

    Donald Glover ve Maya Erskine’in liderliğindeki dizinin sekiz bölümü 2 Şubat 2024’te yayınlanacak.

    Prime Video merakla beklenen "Mr. & Mrs. Smith" dizisinin yeni fragmanını yayınladı. Merakla beklenen dizinin, sekiz bölümden oluşan birinci sezonunun tüm bölümleri 2 Şubat 2024 tarihinden sadece Prime Video'da!

    Başrollerini Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin üstlendiği 2005 tarihli aksiyon filminden uyarlanan dizide başroller bu kez Donald Glover ve Maya Erskine'e emanet.

    "Mr. & Mrs. Smith" dizisinde, iki yabancı onlara zenginlik, dünya seyahatleri ve Manhattan'da rüya gibi muhteşem bir yaşam sunan gizemli bir casus teşkilatında çalışmaya başlarlar. ancak bu görevin bir parçası olarak, görücü usulü evlilikle birlikte gelen Mr. John ve Mrs. Jane Smith isimli yeni kimlikler benimsemeleri gerekir.

    Artık evli olan John ve Jane, her hafta yüksek riskli bir göreve giderken, aynı zamanda ilişkilerinde hep bir dönüm noktasıyla karşı karşıya kalırlar. Birbirlerine karşı gerçek hisler beslemeye başladıklarında ise hikayeleri daha da karmaşık hale gelir. Peki hangisi daha riskli: casusluk mu yoksa evlilik mi?

    Oyuncu kadrosunda Parker Posey, Wagner Moura, Michaela Coel, John Turturro ve Paul Dano gibi isimlerin de yer aldığı dizide Ron Perlman, Sarah Paulson, Eiza González, Billy Campbell ve Alexander Skarsgard konuk oyuncu olarak bulunuyor.

    Proje, ortak yaratıcılar ve yönetici yapımcılar Donald Glover ve Francesca Sloane'dan geliyor. Yariv Milchan ve Michael Schaefer de yönetici yapımcılar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top