Hesabım
    Yeni "The Office" İçin Senaryo Çalışmaları Başlıyor!

    "The Office" ile aynı dünyada geçen dizi, başka bir ofisi ve çalışanlarını konu alacak.

    .

    Ricky Gervais ve Stephen Merchant'ın BBC komedisini Amerikan televizyonu için uyarlayarak NBC'nin unutulmaz komedi dizisi "The Office"i yaratan Greg Daniels şimdi dizinin yeni versiyonu için çalışıyor.

    Deadline, Daniels'ın güvenilir yazarlarıyla bir senaryo geliştirme odası kurduğunu ve Salı gününden itibaren yeni dizi için fikirleri keşfetmeye başlayacağını bildirdi.

    Yeni "The Office" bir yeniden başlatma olmayacak. Hikaye Scranton, Pensilvanya'daki bir kağıt şirketinin bir şubesinde geçen Steve Carell liderliğindeki diziyle aynı dünyada geçecek ancak yeni bir ofiste çalışan yeni karakterlere odaklanacak. Daniels, bir belgesel ekibinin farklı bir konu hakkında belgesel yapmasının olası bir uzantı olduğunu ekliyor.

    “The Office”in prömiyeri 2005 yılında John Krasinski, Rainn Wilson, B.J. Novak, Jenna Fischer, Mindy Kaling, Leslie David Baker, Melora Hardin, Kate Flannery, Brian Baumgartner, Oscar Nuñez ve Craig Robinson'un da yer aldığı bir kadroyla yapıldı.

    Dokuz sezon boyunca yayınlanan dizi 2013'te sona erdi ve önce TV yayınında, ardından da internet üzerinden yayında büyük bir başarı elde etti. Dizinin sona ermesinden bu yana devamıyla ilgili görüşmeler sürüyor ancak yazarların toplanması, bunun gerçeğe dönüşmesine doğru atılan ilk büyük adıma işaret ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top