Hesabım
    "İnci Taneleri"nin Yayın Tarihi Belli Oldu

    Hazar Ergüçlü'nün dansı ile çok konuşulan Yılmaz Erdoğan imzalı dizinin ne zaman başlayacağı açıklandı.

    BKM

    Yılmaz Erdoğan'ın kendi yazdığı senaryo ile yıllar sonra televizyona iddialı bir geri dönüş yapacağı "İnci Taneleri" dizisinin yayın tarihi açıklandı.

    Yayınlanan ikinci tanıtımda yer alan Hazar Ergüçlü'nün dansı ile de çok dikkat çeken dizi, 25 Ocak Perşembe akşamı Kanal D'de başlıyor.

    Kanal D

    "İnci Taneleri", Yılmaz Erdoğan'ın hayat verdiği Azem Yücedağ karakterinin hapisten çıktıktan sonra, aradan geçen yıllar boyunca kaybettiklerini bulma mücadelesini anlatacak. Azem'in eşini öldürdükten sonra hapse girişini gösteren ilk fragmandan sonra dizi kadın cinayetlerini romantikleştirdiği gerekçesiyle eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

    Konu detayları tam olarak bilinmeyen "İnci Taneleri"nin ilk iki tanıtımında yer alan Azem ve Dilber karakterleri arasındaki bağlantı da merak konusu. Dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün yanı sıra Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimler de yer alıyor. BKM yapımı "İnci Taneleri"nin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

    "İnci Taneleri" 25 Ocak'ta Kanal D'de!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top