Hesabım
    "Avatar: The Last Airbender" Dizisinden Yeni Fragman

    Netflix'in canlı aksiyon uyarlamasından yeni bir fragman paylaşıldı.

    Netflix, 22 Şubat'ta yayınlanacak olan canlı aksiyon "Avatar: The Last Airbender" dizisinden ikinci fragmanı yayınladı.

    Dizi, büyük bir hayran kitlesi bulunan aynı adlı Nickelodeon animasyon dizisinden uyarlandı. 2005'ten 2008'e kadar süren animasyon "Avatar: Son Hava Bükücü" 2010'da M. Night Shyamalan tarafından canlı aksiyon olarak beyaz perdeye uyarlandı ancak film çok kötü eleştiriler alarak büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

    "Avatar: The Last Airbender" dört ülkeye bölünmüş ve her biri dört elementten birinin etrafında odaklanan bir fantezi dünyasında geçiyor. Ateş Ulusu'nun dünyaya saldırı başlatmasından ve savaş ilan etmesinden yüzyıl sonra, dört elementin hepsine hakim olabilen Aang adında yeni bir Hava Bükücü keşfedilir. Aang, yeni arkadaşları Sokka ve Katara ile birlikte, bir sonraki avatar olarak hak ettiği yeri almak için zorlu bir maceraya atılır.

    Dizide; Gordon Cormier (Aang), Kiawentiio (Katara), Ian Ousley (Sokka), Dallas Liu (Zuko), Daniel Dae Kim (Lord Ozai), Paul Sun-Hyung (Uncle Iroh), Elizabeth Yu (Princess Azula) ve Ken Leung (Commander Zhao) rol alıyor.

    Oyuncu kadrosunda ayrıca Amber Midthunder (Princess Yue), Lim Kay Siu (Monk Gyatso), Utkarsh Ambudkar (King Bumi), Momona Tamada (Ty Lee), Thalia Tran (Mai), James Sie (Cabbage Man), Arden Cho (June), Danny Pudi (The Mechanist) ve George Takei (Koh) yer alıyor.

    Dizinin baş yazarlığını Albert Kim, yürütücü yapımcılığını Roseanne Liang, Lindsey Liberatore, Michael Goi ve Dan Lin üstleniyor.

    "Avatar: The Last Airbender" 22 Şubat'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top