Hesabım
    Christopher Nolan, Emma Stone'un Yeni Dizisine Bayıldı

    Christopher Nolan, Emma Stone ve Nathan Fielder'ın rol aldığı "The Curse" hakkında yorumlarını paylaştı.

    Showtime

    13 dalda Oscar adayı olan "Oppenheimer" ile tüm dikkatleri üstüne çeken Christopher Nolan, Emma Stone ve Nathan Fielder liderliğindeki hiciv dizisi "The Curse" için övgü dolu yorumlarını paylaştı.

    On bölümden oluşan ve geçtiğimiz Kasım ayında Showtime'da gösterime giren "The Curse", "Nathan For You" ve HBO'nun "The Rehearsal" yapımlarıyla tanınan Fielder ve "Uncut Gems"in ortak yönetmeni Benny Safdie tarafından yaratıldı. Hikaye, hayırseverlik ve çevresel konut odaklı bir HGTV realite dizisi başlatmaya çalışan evli çift Asher (Fielder) ve Whitney'in (Stone) iddia edilen bir lanetin ilişkilerini nasıl altüst ettiğine odaklanıyor.

    Benny Safdie'den "The Curse" 2. Sezon İçin Olumlu Açıklama!

    Showtime, Nathan Fielder ve Benny Safdie'nin katıldığı, moderatörlüğünü ise Nolan'ın yaptığı bir Soru-Cevap videosu paylaştı. "The Curse" için "Daha önce televizyonda gördüğüm hiçbir şeye benzemiyor" diyen ve çığır açan dizilerin sayısının çok az olduğunun altını çizen Nolan, bunu "Twin Peaks" gibi ufuk açıcı dizilerle karşılaştırdı. Birçok kez Oscar adayı olan yönetmen aynı zamanda dizinin baş yapımcısı Stone'u oyunculuğundaki gösterişsizlik nedeniyle övüyor:

    "İnanılmaz bir dizi ve daha önce televizyonda gördüğüm hiçbir şeye benzemiyor. Gerçekten hiçbir önceliği olmayan çok az gösteri var. 'Twin Peaks' veya 'The Prisoner' veya Dennis Potter'ın 'Singing Detective'i gibi şeylere geri dönüyorsunuz, yani harika bir alandasınız ve ben de doruk noktasına yetişmek için sabırsızlanıyorum.

    Emma Stone hakkında konuşmak istiyorum. Ve Whitney, çünkü o dizi ilerledikçe kesinlikle, bunun bir spoiler olduğunu düşünmüyorum, çok inandırıcı bir şekilde bazen oldukça çıldırtıcı olabiliyor. Performansın kesinlikle şaşırtıcı ve muhteşem olduğunu düşünüyorum."

    "The Curse" ülkemizde BluTV'de yayınlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top