Hesabım
    "Mary & George" Fragman: Julianne Moore Entrika Peşinde!

    Julianne Moore ve Nicholas Galitzine, 1600'lerde güçlü bir anne-oğul ikilisini canlandırıyor.

    Starz, Benjamin Wooley'nin 2017 yılında çıkan kurmaca olmayan kitabı "The King's Assassin"den uyarlanan yeni mini dizisi "Mary & George"un prömiyer tarihini duyurdu ve resmi fragmanını paylaştı.

    Başrollerinde Julianne Moore ve "Red, White & Royal Blue" filmiyle çıkış yapan Nicholas Galitzine'in yer aldığı 17. yüzyıl dönemi draması yedi bölümden oluşuyor ve 5 Nisan'dan itibaren Starz'da yayınlanacak. Julianne Moore, oğlu George'u, Kral I. James'i (Tony Curran) baştan çıkarmaya teşvik eden ve ölümcül bir çekiciliğe yol açan Buckingham Kontesi Leydi Mary Villers'ı canlandırıyor.

    The Stooges'un "I Wanna Be Your Dog" adlı eserinin barok bir versiyonunu içeren fragmanda kontes, oğlunun irtibatı yoluyla güç aramanın ardındaki nedenleri açıklıyor: "Ben kendi evimin sahibi değilim. Çocuklarım evli değil. Hiçbirşeyimiz yok." Kendisine, bunun öğrenilmesi halinde toplumdaki konumunun "savunulamaz" hale geleceği söylendiğinde, oğlunu "sersemlemiş" Kral I. James'e "ne isterse" vermeye çağırıyor. Bu arada kontesin de kadınlarla bir dizi şehvetli ilişkisi vardır.

    "Mary & George"un oyuncu kadrosunda ayrıca Nicola Walker, Niamh Algar, Trine Dyrholm, Sean Gilder, Adrian Rawlins, Mark O’Halloran, Laurie Davidson, Jacob McCarthy, Alice Grant, Amelia Gething, Rina Mahoney ve Simon Russell Beale gibi isimler yer alıyor.

    Dizi, Liza Marshall, Oliver Hermanus (aynı zamanda baş yönetmen olarak da çalıştı) ve Moore'un yanı sıra baş yapımcı olarak da görev yapan D.C. Moore (Killing Eve) tarafından yaratıldı ve yazıldı. "Mary & George" ilk olarak AMC'de yayınlanacaktı ancak Kasım ayında Starz tarafından satın alındı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top