Hesabım
    Coppola İmzalı "The Conversation" Dizi Oluyor

    Francis Ford Coppola'nın 1974 yapımı unutulmaz filmi "The Conversation", Paramount tarafınndan diziye uyarlanacak.

    .

    Paramount, Francis Ford Coppola'nın 1974 tarihli ikonik ve etkili filmi "The Conversation"ın dizi uyarlaması üstünde çalışıyor.

    Haberi ilk olarak DanielRPK (World of Reel aracılığıyla) duyurdu ve Aubrey Plaza'nın başrol oynamak için görüşmelerde bulunduğunu ve "Triple Frontier", "A Most Violent Year" gibi filmlerin yönetmeni J.C. Chandor'un yazıp yöneteceğini öne sürdü.

    Bunu, haberde iki önemli düzeltme yapan Indiewire raporu takip etti. Birincisi, başrolün bu kez kadın olacağı doğrulandı ancak şu anda herhangi bir oyuncunun adının geçmediği belirtildi. İkinci olarak ise bunun bir sınırlı dizi değil, MRC'nin yapımcılığında devam eden bir dizi olacağı vurgulandı.

    Coppola'nın ilk iki "The Godfather" filmi arasında çektiği "The Conversation" filminde Gene Hackman rol aldı. Hackman, San Francisco'da üç kişinin ölümüne yol açan geçmiş bir işin ardından suçluluk duygusuna kapılmış bir gözetleme uzmanı olan Henry Caul'u canlandırıyor.

    Union Meydanı'nda bir çiftin konuşmasını kaydetmek için işe alınır ve kayıtlar potansiyel bir cinayet planını ima ettiğinde giderek paranoyaklaşır. John Cazale, Harrison Ford, Teri Garr ve Robert Duvall filmin başrol oyuncuları arasındaydı.

    Kısmen Michelangelo Antonioni'nin 1966 yapımı "Blow Up" filminden esinlenilen, Palme d'Or ödüllü ve En İyi Film adayı olan film, o günden bu yana inanılmaz derecede etkili oldu ve pek çok filme, yönetmene ilham verdi.

    Projeyi yazıp yöneteceği öne sürülen Chandor en son Sony'nin Ağustos ayında vizyona girecek olan Marvel filmi "Kraven The Hunter"ı yönetmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top