Hesabım
    Settar Tanrıöğen'in Sağlık Durumu Hakkında Açıklama: "Kızılcık Şerbeti"ne Dönecek mi?

    Beyin kanaması geçiren 61 yaşındaki oyuncunun tedavisi, iki kez ameliyat geçirdiği hastanede devam ediyor.

    Show TV

    Son dönemin en popüler dizilerinden "Kızılcık Şerbeti"nde canlandırdığı Abdullah Ünal karakteriyle adından söz ettiren usta oyuncu Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz ay beyin kanaması geçirmişti. Birer gün aralıklarla iki kez ameliyat edilen 61 yaşındaki oyuncunun tedavisi, 26 Ocak'tan bu yana devam ediyor.

    Tanrıöğen'in hastalığı nedeniyle senaryosu elden geçirilen dizide Abdullah Bey, COVID varyantı Eris'e yakalanması nedeniyle odasında karantina altına alındı. Yoğun bakımdan çıktığı ve normal odaya alındığı açıklanan Tanrıöğen'in "Kızılcık Şerbeti"ne ne zaman döneceği ise merak konusu oldu.

    TABURCU OLMAYACAK

    Birsen Altuntaş'ın haberine göre, hastanede dördüncü haftasını tamamlamak üzere olan Tanrıöğen'in yarın taburcu olması bekleniyordu. Ancak iyileşmesi beklenenden yavaş ilerleyen oyuncunun tedavisine bir süre daha hastanede devam edileceği öğrenildi.

    Ziyaret yasağı da olan oyuncunun önümüzdeki 2 bölüm daha "Kızılcık Şerbeti"nde olmayacağı kesinleşti. Gelecek bölümler için Settar Tanrıöğen’in doktorlarından alınacak bilgiye göre hareket edilecek.

    HASTANEDEN YAPILAN AÇIKLAMA

    Tanrıöğen’in sağlık durumu hakkında hastaneden yapılan ilk açıklamada “26 Ocak 2024 (Cuma) günü, baş ağrısı ve bilinç bulanıklığı şikayetleri üzerine yapılan tıbbi değerlendirmesinde, hastamız Settar Tanrıöğen’de; beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucunda beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edilmiştir" ifadeleri yer aldı.

    Yoğun bakım servisine alınan oyuncuda 29 Ocak Pazar günü beyindeki kanamaya bağlı gelişme ihtimali olan beyin omurilik sıvısında artış tespit edildi ve sıvı basıncının dengelenmesi için girişimsel işlem yapıldı. Oyuncunun tedavisine devam edildiği ve "klinik durumunun stabil" olduğu bildirilmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top