Hesabım
    "True Detective" 5. Sezon Onayını Aldı

    "True Detective: Night Country" dizinin en çok izlenen sezonu olunca, beşinci sezon yenilemesi gecikmedi...

    HBO

    HBO, dördüncü sezon finalinden sadece birkaç gün sonra, antoloji dizisi “True Detective” için beşinci sezon onayını verdi.

    "True Detective: Night Country" alt başlığını alan dördüncü sezon dizi sorumlusu olan ve HBO ile genel bir anlaşma imzalayan Issa Lopez, beşinci sezona da katılacak. Diziyi yaratıcı Nic Pizzolatto'dan devralan Lopez, "True Detective"in beşinci sezonunu geliştirip yönetmesinin yanı sıra HBO için yeni projeler de geliştirecek.

    Pizzolatto'nun HBO ile olan genel anlaşması sona erdi ancak kanal, serinin mülkiyetini elinde tutuyor. Pizzolatto yönetici yapımcı olarak anılmaya devam ediyor ancak sosyal medyada açıkça eleştirdiği "Night Country" ile hiçbir ilgisinin olmadığını açıkça belirtti.

    "True Detective: Night Country" Finalinde Neler Oldu?

    HBO'nun drama başkanı Francesca Orsi, dizinin yenilenmesiyle ilgili açıklamasında şunları söylüyor:

    Issa Lopez, doğrudan HBO'nun yaratıcı ruhuna hitap eden türünün tek örneği, ender bir yetenek. True Detective: Night Country'yi başından sonuna kadar yönetti, övgüye değer vizyonundan bir kez olsun taviz vermedi ve hem sayfadaki hem de kamera arkasındaki dayanıklılığıyla bize ilham verdi. Jodie [Foster] ve Kali [Reis]'in kusursuz performanslarının yanı sıra, serinin bu kurulumunu da büyük bir başarıya dönüştürdü; onu ailemizin bir parçası olarak gördüğümüz için çok şanslıyız."

    "Night Country", birden fazla platformda bölüm başına ortalama 12.7 milyon izleyiciye ulaşarak, dizinin çok beğenilen ilk sezonunu bile geride bıraktı ve "True Detective"in en çok izlenen sezonu oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top